#SaveYourSkin

Bolja zaštita kože za Vas i Vaše najmilije
Isprobajte, zaštitite se i budite sigurni na suncu

Preuzmite ABCDE metodu

Odrasli i djeca: Jesmo li svi jednaki pod suncem?

v_adults_children.jpg

Pošto je njihova koža nježnija od naše, djeca su posebno osjetljiva na UV zrake. Kako ih najbolje zaštititi?

Anthelios Dermo-Pediatrics: namijenjen djeci

Anthelios Dermo-Pediatrics, linija zaštitnih sredstava za osjetljivu dječju kožu, nudi 5 različitih formata, uključujući i novo džepno pakiranje d 40 ml praktično za torbu za aktivnosti na otvorenom. Ova je formula izrazito vodootporna, bez mirisa, bez parabena i ispitana pod dermatološkim nadzorom za uporabu kod djece. Njena glatka tekstura lako se nanosi i nudi visoki zaštitni faktor bez narušavanja tolerancije.

Prevencija počinje u ranoj dobi

Pomozite djeci da razumiju učinke sunca i kako se zaštititi. Koristite "Avanture Heliosa & Helia na plaži!" da naučite Vašu djecu od najmlađe dobi 4 zlatna pravila zaštite od sunca.

Edukacija o zaštiti od sunca: tajne dobro zaštićene kože

Učenje naše djece opasnostima od sunca je od ključne važnosti. Možete ih naučiti sljedeće npr.:

  • Izbjegavajte sunce u podne Izmedu 12 i 16 h UV zrake su najopasnije. Pokažite djeci kako tumačiti svoju sjenu: kad je manja od njih, vrijeme je da se maknu sa sunca.
  • Poduzimajte mjere opreza u svim situacijama. Nisu samo na plaži djeca izložena intenzivnom suncu, već i u parkovima i tijekom vanjskih aktivnosti: potrebno je uvijek koristiti maksimalnu zaštitu.
  • Često nanosite zaštitno sredstvo Visok zaštitni faktor ne daje neograničenu zatitu. Za održavanje učinkovite zaštite sredstvo se mora obilno nanositi svaka 2 sata i nakon plivanja.

Odjeća: najbolja zaštita

Na praznicima trećina djece provodi prosječno 15 h na tjedan u kupaćem kostimu: to je svakako previše! Šeširici, sunčane naočale i tamna odjeća su najbolja zaštita od UV zraka.

  • Facebook