#SaveYourSkin

Bolja zaštita kože za Vas i Vaše najmilije
Isprobajte, zaštitite se i budite sigurni na suncu

Preuzmite ABCDE metodu

Duge UVA zrake: uvijek prisutne i nevidljiva opasnost

v_invisible_danger.jpg

Cijele smo godine, a da toga nismo ni svjesni, izloženi dugim UVA zrakama poznatima i kao pasivno izlaganje suncu. Ove sunčeve zrake putuju kroz oblake, staklo, pa cak i epidermis sve to dermisa.

Koji su učinci dugih UVA zraka?

Što su UVA zrake dulje, to dublje prodiru u kožu. Ponekad uzrokuju nepovratna oštećenja kože:

  • Poremećaji u pigmentaciji i boji poput trudničke maske, tamnih mrlja i sivog tena.
  • Alergije na sunce i netolerancije: poput svih UV zraka, duge UVA mogu uzrokovati pojavu crvenila, mrlja na koži i svrbeža.
  • Fotostarenje ili prerano starenje: smanjenje elastičnosti kože i njeno opuštanje što potiče pojavu bora.

Podaci:

UV zrake svakodnevno ozračuju površinu Zemlje: 95% su UVA zrake i %% UVB zrake. Medu njima duge UVA zrake predstavljaju 75% sveukupnog zračenja. Za optimalnu zaštitu birajte sredstvo koje ima na pakiranju logo i u skladu je s Europskim preporukama specifičnima za zaštitna sredstva.

Vrlo visoka zaštita uz Anthelios XL

Već gotovo 30 godina Dermatoloki laboratorij La Roche-Posay razvija liniju zaštitnih sredstava posvećenih zaštiti svih tipova osjetljive kože i kod odraslih i kod djece. S učinkovitom zaštitom od UVB i UVA zraka linija Anthelios Vam nudi dvostruko strožu zaštitu no što to propisuju Europske preporuke. Novi Ultralagani fluid 50+ postiče vrlo visoku UVB zatitu i UVA zatitu koja je jača od stare formule (PPD 42, odnosno za 4 boda više) štiteći čak i od dugih UVA zraka. I sve to u vrlo laganoj tekućoj teksturi nevidljivoj na koži.

La Roche-Posay propisuje 25.000 dermatologa diljem svijeta.

La Roche-Posay 30 godina surađuje s dermatolozima diljem svijeta kako bi poboljšao kvalitetu života ljudi s osjetljivom kožom.

Linija koju odobravaju stručnjaci

Dostupan u tekućoj teksturi, ulju, gelu ili spreju Anthelios Vam nudi širok izbor tekstura koje objedinjuju osjećaj ugode i zaštitu bez narušavanja tolerancije zbog česte uporabe. Anthelios poštuje potrebe i posebne zahtjeve svakog tipa kože i njegovi su proizvodi dostupni u različitim formatima i na različitim razinama zaštite (visoka zatita s SPF 30 ili vrlo visoka s SPF 50+). Kombinacija visoke UVA i UVB zaštite Vas štiti od trenutačnih neugodnih učinaka sunca poput opeklina, ali i od dugoročnih oštećenja poput fotostarenja.

  • Facebook