#SaveYourSkin

Bolja zaštita kože za Vas i Vaše najmilije
Isprobajte, zaštitite se i budite sigurni na suncu

Preuzmite ABCDE metodu

Beskompromisna zaštita od sunca posebno formulirana za bebe

v_article-babies-protection.jpg

Dermatolozi i pedijatri su jasni: djeca mlađa od 3 godine ne bi smjela biti izložena suncu. Koža beba je puno osjetljivija na sunce i UVA i UVB zrake od kože odraslih. Djeca osobito trebaju vrlo visoku zaštitu koja je njena prema njihovoj osjetljivoj koži.

Zaštitite Vašu djecu od sunca.

Pedijatri i dermatolozi strogo zabranjuju izlaganje direktnom suncu, no jednako je važno zaštititi Vašu djecu i u slučaju izlaganja indirektnom suncu.

Podaci:

i_anthelios_protection_picto.gif

50-80% oštećenja uzrokovanih UV zrakama događa se tijekom djetinjstva ili adolescencije*. Stoga je od ključne važnosti naučiti djecu, uključujući i onu malu, dobrim navikama glede zaštite od sunca.

* Robinson JK i dr. Ljetna zaštita od sunca koju odrasli koriste za svoju djecu. J Am Acad Dermatol 2001.

Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+: vrlo visoka zaštita namijenjena bebama u slučaju indirektnog izlaganja suncu.

Nova, originalna formula proizvoda  Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+ vrlo je minimalistička kako bi poštivala njenu kožu beba i ponudila visoku, a ujedno i tolerantnu UVB i UVA zaštitu s pravim omjerom sastojaka, strogo odabranih zbog njihove sigurnosti.


Sa SPF 50+ i vrlo visokom zaštitom od UVA zraka, dvostruko strožom od europskih standarda koji definiraju vrlo visoku zaštitu u proizvodima za zaštitu od sunca, Anthelios Dermo-Pediatrics posebno je formuliran za potrebe kože beba od 6 mjeseci nadalje u slučaju indirektnog izlaganja suncu. Obogaćen je karite maslacem prirodnog podrijetla, a njegova obavijajuća hidratantna tekstura smiruje i jača barijeru kože beba. Može se nanositi u bilo koje doba dana na nepokrivene dijelove kože tijekom vanjskih aktivnosti.


Anthelios Dero-Pedijatrics ostavlja lagani bijeli film na koži beba i pomaže mamama da brzo uoče nepokrivena područja.


Ispitano pod nadzorom pedijatra i dermatologa.
Ispitano na atopičnoj koži beba.

  • Facebook