#SaveYourSkin

Bolja zaštita kože za Vas i Vaše najmilije
Isprobajte, zaštitite se i budite sigurni na suncu

Preuzmite ABCDE metodu

Učinkovita zaštita osjetljivih dijelova kože

v_protect_effectively.jpg

Koža je prirodno tamnija na pojedinim dijelovima tijela. Dio oko očiju, uši, usne... Pojedini dijelovi su osjetljiviji od drugih na utjecaje sunca. To vrijedi i za dijelove kože na kojima se redovito pojavljuju ekcemi ili druge vrste reakcija kao što je herpes.

Otvorite oči

Koža nije jedini organ koji reagira na UV zrake. Oči i kapci su vrlo osjetljiva područja. Za sprečavanje blještavila i lezija retine nošenje sunčanih naočala s oznakom CE standarda je jednako važno kao i nanošenje dobrog zaštitnog sredstva. Postoje 4 različite kategorije stakla: samo kategorije 3 i 4 su primjerene za jako sunčevo zračenje poput onog na plaži ili u planini.

Osjetljivoj koži je potrebna posebna njega

Atopična koža reagira jače na ostale čimbenike iz okoline poput hladnoće, vrućine, UV zraka i zagađenja. Ovaj je tip kože već sam po sebi iznimno osjetljiv te je još osjetljiviji na kratkoročne i dugoročne nepovoljne učinke izlaganja suncu.

Nanošenje primjerene zaštite može pomoći u prevenciji osjećaja neugode. Dermatološki laboratorij La Roche-Posay, prvak u zaštiti od sunca, stvara proizvode za njegu kože obogaćene termalnom vodom antioksidacijskih i smirujućih svojstava dostupne u različitim teksturama za svaki tip izlaganja suncu i svaki tip kože, uključujući i onu osjetljivu. Anthelios XL Ultra-light fluid 50+ idealna je za ovaj tip kože i nudi vrlo visoku zaštitu od dugih UVA zraka u novoj iznimno laganoj teksturi. Osjećaj gole kože s nemasnim učinkom.

Kako možete zaštititi Vašu kožu od sunca?

  • Facebook