Svjedočanstva

„Dnevne navike za moju kožu koja ništa ne podnosi"

Img_„Dnevne navike za moju kožu koja ništa ne podnosi"

Prije nekog vremena Lanina je osjetljiva koža postala potpuno netolerantna. No nakon što je isprobala više neprimjerenih proizvoda za njegu, konačno je pronašla rješenje. Ovo je njezino svjedočanstvo.

Kontekst

Lana, koliko dugo imaš netolerantnu kožu?

Oduvijek sam imala osjetljivu kožu, ali prije nekoliko mjeseci počela je reagirati na sve i nisam razumjela zašto... To je bilo vrlo naporno!

Simptomi

Kakva je zapravo bila tvoja koža?

Bila je hiperosjetljiva i vrlo sklona iritacijama. Kako bih je umirila, kupila sam hidratantnu kremu... No svaki put kad bih isprobala novu, ista priča: dobila bih male crvene plikove po koži. Nisam znala što učiniti da nestanu. Kako je vrijeme prolazilo, moja je koža sve manje tolerirala te proizvode i problem se pogoršavao.

Rješenje

I što si odlučila učiniti?

Otišla sam dermatologu koji mi je objasnio da jednostavno imam tip kože sklon netoleranciji. Na njegovu preporuku promijenila sam dnevne navike njege kože. Sad koristim proizvode posebno formulirane za netolerantnu kožu. Na primjer, koristim posebno sredstvo za uklanjanje šminke i zaštitni tretman bez mirisa i konzervansa. Uporabom odgovarajućih proizvoda sve se promijenilo! Moja je koža i dalje osjetljiva no sada znam kako je hraniti i učinkovito njegovati.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci