Svjedočanstva

„Koža praćena osjećajem ugode čini svakodnevni život mnogo ugodnijim!"

Img_„Koža praćena osjećajem ugode čini svakodnevni život mnogo ugodnijim!"

Aleksandra je u mladosti imala suhu kožu. Još uvijek ima. Pati od neugodnog osjećaja peckanja i zatezanja s osjećajem svrbeža. Stanje njezine kože pogoršava se i zimi i ljeti. Nasreću, hidratantne kreme učinkovito obnavljaju osjećaj ugode na njezinoj koži!

Kontekst

Jeste li oduvijek imali suhu kožu?

Da, kada sam bila mlada neprestano sam imala suhu kožu koja je bila praćena strašnim osjećajem zatezanja i neugode. Još je gore bilo ljeti. Ljeti je moja obitelj provodila nekoliko tjedana u bakinoj kući na moru. Sunce i morska voda potpuno bi isušili moju kožu! Ona bi doslovno upila kremu za sunce i losion poslije sunčanja. I danas je tako!

Simptomi

Vašu kožu prati osjećaj zatezanja i svrbeža... Kako biste točno opisali što osjećate?

Imam osjećaj da je moja koža čvrsto nategnuta preko čitavoga tijela. Osjećam zategnutost i peckanje. Ako nekoliko dana ne nanesem hidratantnu kremu, javlja se osjećaj svrbeža. To je vrlo neugodan osjećaj, naročito na mojim nogama i podlakticama. A ne mogu ni djelomično objasniti kakav se osjećaj javlja na mojim rukama tijekom zime! Toliko se isuše da izgledaju potpuno naborano.

Rješenje

Pomažu li hidratantne kreme umiriti Vašu kožu?

Da! One su neophodne! Moram nanositi kremu na noge svaki dan nakon tuširanja! Kada se ujutro malo kasnije ustanem ili nemam vremena nanijeti kremu, odmah počinjem osjećati svrbež i zatezanje na koži. Naročito zimi kada hladan zrak kao da prolazi kroz moje hlače! Za mene je osjećaj ugode na koži sinonim ugodnom životu. Zato neprestano „utapam" svoju kožu u hidratantnoj kremi!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci