Svjedočanstva

„Sad se više brinem o zaštiti!"

Img_„Sad se više brinem o zaštiti!"

Zbog svoje svijetle puti Lana je bila posebno sklona opeklinama. Kako bi ih izbjegla i naučila bolje štititi kožu, posjetila je dermatologa nakon čega je mogla potpuno sigurno uživati u suncu. Ovo je njezino svjedočanstvo.

Kontekst

Lana, kako si dobila opekline?

Prošloga ljeta bila sam na moru. Željela sam potamnjeti pa sam se neoprezno izlagala suncu od početka odmora. Koristila sam čak i Monoi ulje i izležavala se na suncu cijeli dan... Rezultat su iznimno bolne i ozbiljne opekline!

Simptomi

Kakav je bio osjećaj?

Koža me pekla i počela se guliti. Morala sam nanositi kreme za obnovu kože svake noći i nositi majicu na plaži čak i kad sam plivala. Trebalo je nekoliko dana da se crvenilo smiri. Sljedećeg ljeta zaklela sam se da neću raditi iste greške! Tako sam prije odlaska na odmor zakazala termin kod dermatologa.

Rješenje

Što ti je preporučio?

Preporučio mi je nanošenje kreme za zaštitu sa SPF 50 i ograničeno vrijeme izlaganja suncu, izbjegavanje izlaganja između 12 i 16 sati... i još mnogo drugih stvari! Zahvaljujući tim savjetima potamnila sam bez opeklina! Sada ne preskačem zaštitu i na plaži nosim šeširić!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci