Svjedočanstva

„Još uvijek imam blistav ten… Čak i u svojim četrdesetima!"

Img_„Još uvijek imam blistav ten… Čak i u svojim četrdesetima!"

Sonja razumije koliko je važno brinuti se o zdravlju i ljepoti svoje kože, a da ne odlazi u krajnosti i da nije spremna učiniti sve kako bi zaustavila razoran učinak vremena.

Kontekst

Sonja, kakav je Vaš odnos prema ljepoti?

Oduvijek sam se voljela brinuti o sebi. Zbog vlastita užitka, ali i zbog toga što drugima volim izgledati lijepo. No ubrzo sam shvatila da se i prvi dojmovi računaju. Od svoje tridesete godine nanosim njegu za područje oko očiju te jednom godišnje odlazim na lagani piling kože. Činim to jer nisam htjela dopustiti svojoj koži da naglo ostari.

Simptomi

A od čega se sastoji Vaš dnevni ritual ljepote?

Ne trošim puno na kozmetiku, ali imam svoju malu rutinu koja mi pomaže održati svjež, zdrav izgled tena. Čak i u četrdesetima! Ujutro nanosim kremu protiv starenja, koju za sunčanih dana zamjenjujem kremom sa zaštitnim faktorom. Ona je laganija, ali i nanošenje te kreme važno je kako bih kožu zaštitila od UV zraka, naročito s obzirom na to da volim doručkovati na terasi. I, kao što sam rekla, ne zaboravljam na njegu za područje oko očiju; trenutno koristim njegu koja sprječava pojavu bora. Navečer uklanjam šminku uljnom tekućinom, a zatim perem lice nježnim sredstvom za čišćenje bez sapuna. I opet, nanosim kremu; ovoga je puta to proizvod koji je prilagođen mojoj dobi i koji obnavlja i jača moju kožu.

Rješenje

Osim ove dnevne rutine, što još činite?

Dva do tri puta godišnje koristim tretman serumom koji sama nanosim. Sve zavisi od potreba moje kože i godišnjem dobu: za vrlo intenzivnu hidrataciju, protiv znakova starenja, protiv pojave tamnih mrlja, itd. Istodobno otkrivam nove proizvode protiv nastanka bora. Na kraju zime radim lagani piling i iznova započinjem svježa.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci