All comments on :
CICAPLAST Baume B5

BALZAM KOJI UMIRUJE I OBNAVLJA KOŽU

3337872412998
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-cicaplast-baume-b5-krema-za-tijelo-protiv-svrbeza-njezna-smirujuca-umirujuca-balzam

31 recenzije

5.031

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Savršena krema ”

kremu koristim svakodnevno ujutro i navečer nakon njege LRP Duo + kreme.Ugodnog je mirisa, neostavlja mastan trag na koži. Nemam osjećaj zatezanja kože. Ugodno sam iznenađena s reziltatima i svakako ju mislim nastaviti koristit. Koristim ju i kao podlogu za puder. Ne istče suhe dijelove na licu.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Proizvod broj 1. ”

Od svih LRP proizvoda za suhu i osjetljivu kožu, ovaj nam je najbolji. Sa ostalim prozvodima održavamo kožu mekanom i više nas ne svrbi, međutim u zimskim mjesecima na pregibima na ruci mom sinu se zna napraviti ranica koja je izrazito gruba i bolna. Sa Cicaplastom rana prođe kroz nekoliko dana i koža je obnovljena. Obožavamo ovu kremicu.

Napisao/la: 

5

“ Odlicna ”

Koristim je za lice svaku noc u periodu od 20 dana. Od 12+ La Roche proizvoda na polici ovo mi je definitivno jedan od najdrazih! Pomoglo da se suha koza odstrani i uklone nepravilnosti!

Napisao/la: 

5

“ hvala <3 ”

moj sin od malena ima osjetljivu kožu sklonu reakcijama na sve ostale kreme. koža mu je uz ovu liniju proizvoda otporna na vanjske utjecaje, njegovana i nema više osipa koje je često imao. vi ste čista 5-ica

Napisao/la: 

5

“ Savrsenstvo 😁 ”

Hvala Vam na probnoj kremici!Svi smo je isprobali a najvise je pomogla nasoj malenoj sa suhom kozom na stopalima i muzu sa izrazito ispucanim rukama! Kada vise nismo znali koju bi kremu isprobali, pokucao je gospodin postar na vrata i dostavio nam vasu kremu. Hvala Vam i od sad znamo sta je najbolje za nasu malecku a i za nas 😁

Napisao/la: 

5

“ Kvalitetna krema za oštećenu i nadraženu kožu! ”

Koristila sam ovu kremu za poboljšanje teksture ruku (koje su bile jako oštećene zbog alergijskog dermatitisa) i puni mi je pomogla! Svaka preporuka!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci