CICAPLAST LEVRES

BALZAM ZA OBNOVU KOŽE USANA

30106659
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-cicaplast-levres-balzam-obnova-usnica-ispucale-usnice-podrucje-oko-usana-herpes

6 recenzije

5.06

Napisao/la: 

5

“ meke i njezne usne uz lrp ”

Moja zena je imala problema sa ispucanim usnicama tjekom zime jer radi na vjetru, losim vremenskim prilikama.. ponekad ih je toliko isusilo da ju je pocelo boljeti. Trazila je ljecnicku pomoc, doktorica je preporucila od lrp kremicu koja joj je pomogla, stalno tjekom zimskih dana bi redovito mazala i problem ispucalih i suhih usnica bi nestajao.Problemi uz Vas se ne mogu nazvati problemi jer za sve imate rijesenje. Uz Vas je zivot laksi i bolji.

Napisao/la: 

5

“ Popravlja nepopravljivo :-) ”

Nakon dugotrajnih pokušaja s raznim melemima koje nisu dale rezultata, ova kremica je jedina pomogla mojoj kćeri za suho, crveno, izritirano područje oko usnica koje se često javljalo. Iako još nismo našli razlog takvoj iritaciji, vjetar, hladnoća ili alergije zasad smo zahvalni da smo naišli na preporuku za ovu kremu kada smo već odustali od potrage i isprobavanja. Kremica se ne razlijeva, brzo se upija a nanošenje je olakšano zbog kosog ruba kakvog imaju šminke. Sviđa mi se jer ne ostavlja ljepljiv trag i što je najvažnije zacjeljuje raspucane usnice i izritirano područje oko usana. Hvala!

Napisao/la: 

5

“ spas u zadnji čas ”

Jedva sam našla u ljekarnama za kupiti, ali trud se isplatio. Mala količina je bila dovoljna da mi podari mekoću usnama. Moje usne su bile u grozno ispucalom stanju i veoma bolne. Za niti tjedan dana su bile skoro kao nove uz upotrebu ovog proizvoda. Nijedan drugi balzam za usne nije toliko hidratantan te se ne daje toliko dugo osjećaj ugode usnama kao ovaj.

Napisao/la: 

5

“ Super ”

Odlično

Napisao/la: 

5

“ Usne kao s reklame ”

Koristeći Cicaplast u ovim hladnijim danima, dobila sam samo pohvale na svoja meka usta od strane svog dečka. Uvijek su mi usta bila suha i ispucana i nikada si nisam mogla pronaći odgovarajući balzam za usne, dok nisam otkrila njega. Sretna sam i ja i moj dečko što napokon ljubi usne kao s reklame!

Napisao/la: 

5

“ Spas za usne ”

Kad god su mi usne ispucale i suhe posežem za svojim Cicaplast balzamom. Trenutno nestaje neugodan osjećaj na usnama, a nakon svega par nanošenja usne su ponovno meke!

    LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

    Ostali članci