CICAPLAST MAINS

KREMA ZA OBNOVU KOŽE RUKU

3337872414145
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-cicaplast-mains-krema-za-obnovu-zastitnog-sloja-koze-ruku-ispucala-koza-suhe-ruke-ostecena-koza-atopicna-koza

4 recenzije

5.04

Napisao/la: 

5

“ odlicna cijena, odlicna kvaliteta ”

A kaj da kazem? svaki dan sa posla na kojem radim na otvorenom, ruke mi preko zime budu smrznute sto ih cini suhima i jako krutima. Muka mi je dolazila od zime i suhih ruku, moja ljecnica opce prakse rekla mi je mnogo proizvoda da koristim i nisu mi odgovarali, zatim me je poslala dermatologu koji mi je prepisao ovu kremicu koja je ucinila moju kozu bezprijekorno mekane i glatke.

Napisao/la: 

5

“ Mekane ruke, cak i preko zime ”

S obzirom da zimi koza ruku dosta ispuca, ovaj je proizvod izvrsno rjesenje za to! Vraca kozi mekocu i sprijecava nastanak ranica zbog suhoce.

Napisao/la: 

5

“ Super ”

Spas za ruke

Napisao/la: 

5

“ Odlično! ”

Nakon cijelog dana u štali i brige oko konja, prašine, prljavštine i rada bez rukavica na niskim temperaturama mazanje ruku ovom kremom je nešto predivno! Koža na rukama je mekša, nahranjena i glatka i dovoljna je mala količina koja ostavi zaštitni sloj i do drugog dana! Dečko, automehaničar, otkad sam mu poklonila ovu kremu, nema više hrapave ruke. :)

    LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

    Ostali članci