Cicaplast Gel B5

UBRZAVA OBNOVU POVRŠINE KOŽE.

3433422408067
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-cicaplast-gel-b5-ubrzava-obnova-povrsine-koze-njega-koze-nakon-zahvata-njega-savova-oziljaka-pilinga-tretmana-laserom

16 recenzije

5.016

Napisao/la: 

5

“ Super zdrava koza ”

Cesto sam imala problema s kozom,posebno kozom lica. U odredenim periodima lice se perutalo toliko da me bilo sram izaci iz kuce. U potrazi za kremom koja bi rijesila taj problem, pronasla sam rjesenje za sve moje dotadasnje probleme s kozom. Izvrsno!!

Napisao/la: 

5

“ Sreća dolazi u malom ”

Lijep pozdrav. Nakon teške borbe sa oštećenim licem zbog korištenja razne kozmetike i nepravilne njege lica miješanjem preparata,pretragom na internetu pronašla sam cicaplast kremu za takve probleme. Od prije koristim effaclar gel tako da sam nakon jutarnjeg i večernjeg umivanja na lice nanosila cicaplast. Nakon dva dana vidilo se veliko poboljsanje. Nisam imala više crvenila ni lišajeva po licu. Nastavila sam koristiti kremu jos 2 tjedna. Kada su sve nepravilnosti koje je trebalo ispraviti nestale ostale su samo flekice smeđe od prijašnjih prištića. Tada sam se odlučila za effaclar duo (+) a cicaplasta mi je i nakon 2 tjedna korištenja 2 puta na dan ostalo još da imam u hitnin slučajevima. Dokaz da dobre stvari dolaze i u malim pakiranjima. Prezadovoljna sam kremom i preporučujem ju svima koji su svoju kožu oštetili korištenjem raznih štetnih preparata. Da mi je netko prije rekao za tu kremu poslušala bih ga jer ja sam si doslovno spalila lice tražeći odgovarajuću kremu. Sa cicaplastom u 2 dana sam postigla ono što sa drugim kremama nisam godinama.

Napisao/la: 

5

“ Savršeno ”

Savršeno

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ krema za svaki tip kože ”

ovu kremu koristim već dugi niz godina -prvo kad sam imala problem s aknama (liječila je iziritiranu kožu lica) a danas ju koristim kad se pojavi bilo kakvo crvenilo na koži jer brzo djeluje i liječi nadražaj

Napisao/la: 

5

“ naš spas <3 ”

s obzirom na dugogodišnja traganja za pravom kremom koja će spriječiti to perutanje kože, ovo nam je pravo otkriće. pogotovo za sina koji se više ne žali na peckanja kože i zatezanja. testirali smo proizvod, te ga kupili i riješili smo probleme koju su nas godinama mučili.

Napisao/la: 

5

“ Nakon poroda ”

Nakon poroda koža lica mi je buknula, brada i čeljust su mi bili prikriveni bolnim potkožnim aknama. Jedna bi prošla, druga bi se odmah pojavila. Koža mi je bila crvena, iziritirana i svrbila je. Na internetu sam naišla na ovu kremu, odlučila sam je probati. Ujutro nanosim ovu, a navečer nakon čišćenja Baume B5. Koža mi je potpuno oporavljena, aknama ni traga, ožiljci su počeli blijediti. Prezadovoljna sam!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci