EFFACLAR Gel

Čišćenje masne i osjetljive kože

3337872411083
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-effaclar-gel-pjenusavi-gel-za-ciscenje-masne-koze-lica-osjetljiva-masna-koza-njega-lica

49 recenzije

5.049

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Odličan proizvod ”

Savršeni gel za umivanje koji ne ostavlja kožu suhom i mogu ga koristititi i osobe sa osjetljivom kožom sklonoj aknama kao što je moja.Mala količina je dovoljna i može dugo trajati tako da je isplativ proizvod. Super je i što nema parabena, sapuna ni boja.Moja preporuka!

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Čisti sve što mu se nađe na putu ”

Effaclar gel koristim već duže vrijeme. Odmah nakon prve upotrebe osjetite kako je vaše lice mekano na dodir bez masnog sjaja. Nježno matira kožu a što je najbitnije nema tog osjećaja zatezanja. Koristim ga svaku večer i kada skidam šminku. Super je preporučujem svima!

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Effaclar gel ”

Više nego odličan proizvod. Bez njega nemogu zamisliti svoju njegujuću rutinu. Jedino uz njega osijećam da je koža očišćena do kraja.

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Effaclar ”

Deda mi je umro i od stresa sam dobila takve pristeve na licu koje su bile doslovno pola godine i nikako nisu prolazili! dermatolog me savjetovao da kupim taj effaclar gel i eto cuda malo po malo nestalo je sve! Odlican proizvod!

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ SaVrŠeNsTvO ”

Imam 27 godina i cijeli život imam problema s aknama i mješovitom kožom,za koju nikada nisam mogla pronaći odgovarajuće proizvode. Listajući more stranica u kojima ljudi preporučuju proizvode za lice, naišla sam na Effaclar liniju i odlučila probati. Svakodnevno koristim gel za umivanje i kremu iz iste linije i napokon mogu reći da sam riješila svoj problem s aknama. Od kada koristim Vaše proizvode napokon sam zadovoljna, a sa čistim licem prođu čak i oni dani u mjesecu. Hvala i preporučujem svima! 😊

Napisao/la: 

5

“ Hvala La Roche ”

Ovaj gel je savrsen. Inace koristim ga u vecernjoj rutini nakon skidanja sminke da budem sigurna da je sva sminka skinuta,a lice ocisceno i spremno za daljnje kremice.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci