Effaclar DUO (+)

Njega za aknama sklonu kožu koja djeluje protiv nepravilnosti, njihovih tragova i ponovne pojave.

3337872414084
Pogledajte detalje proizvoda
Effaclar DUO (+) packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

58 recenzije

5.058

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Najbolji proizvod ”

Ovaj proizvod je definitivno nešto najbolje što sam probala. Krema je riješila moju dugoročnu borbu s aknama. Uspjela sam se riješiti uz akne ujedno i mrljica koje ostaju nakon njih. Ono što je također odlično je da proizvod ne isušuje kožu, ne nastaju neugodne reakcije na koži nakon nanošenja te ima neutralan miris. Preporučam svakome!

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Preporuka! *Oduševljena* ”

Krema koja me oduševi svaki puta, jedina kojoj se uvijek vratim! Jednostavno odgovara mojoj koži koja je sklona nepravilnostima i masnoj koži T-zone. Kremu koristim navečer za kraj njege, a i prije nanošenja šminke jer mi se pokazala odličnom kao podloga. Svaka preporuka!

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Spas u zadnji cas ”

Moje lice je bilo masno i sklono potkožnim prištićima isprobala sam puno gelova i krema koje su samo udvostručile prištiće. Dermatolog mi je preporučio korištenje effaclar duo (+) kreme u kombinaciji sa effaclar pjenušavim gelom moje lice je nakon mjesec dana bilo u potpunosti očišćeno a mekana i glatka koža je sada svakodnevnica. Preporučujem!

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ OBAVEZNO UZETI!!! ”

Fantastičan proizvod za sve koji muku muče sa nepravilnostima na koži!

Napisao/la: 

5

“ Duo + ”

Znači jednom riječju VRH! Najbolji proizvod koji sam probala a probala sam svega i svačega. Imam policistične jajnike i veliki problem za prištićima i bubuljicama u predjelu brade. Ova krema mi je toliko pomogla da prištiće suzbije a bubuljice se povuku u roku jednog dana.Ne isušuje kožu. Ja je koristim navečer nakon što očistim prvo lice od šminke s Micelarnom la roche, pa onda gelom effeclar pa tek onda nju. I lice mi se P R E P O R O D I L O !!

Napisao/la: 

5

“ Preporuke!! ”

Nakon borbe s aknama ostale su mi crvene mrlje na licu koje su uz korištenje Effaclara sve manje izražene :))

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci