All comments on :
Effaclar micelarna voda

Čišćenje masne i osjetljive kože

3433422408357
Pogledajte detalje proizvoda
Effaclar micelarna voda packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

27 recenzije

5.027

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ Sva šminka nestaje ”

Nisam koristila micelarne vodice prije. Nekako sam bila skeptična oko njih. Smatrala sam da je to samo trend, ali reko, ajde da i ja probam. U drogeriji sam kupila micelarnu za osjetljivu kožu (dobrog proizvođača), međutim, nikako mi nije odgovarala. Lice mi je bilo crveno, iziritirano, oči su me pekle i na preporuku kozmetičarke, kupila sam Effaclar micelarnu i blago rečeno da sam se oduševila. Ne znam ni sama zašto ju odmah nisam kupila nego sam išla probati kojekakve druge micelarne jer znam da sam Effaclar linijom ne bi požalila. Nakon što lice očistim Effaclar gelom, završno skidanje i umirivanje lice završim s Effaclar micelarnom. Nema iritacija, crvenila, peckanja oko područja očiju. Dovoljna je jedna blazinica za cijelo lice. Koža je čista i blistava. Maskara je u potpunosti skinuta. Ujutro se probudim čistog lica, bez ostataka šminke. Djevojke, na vlastitoj koži sam osjetila razliku između drogerijskih micelarni i Effaclar micelarne. Nisu sve micelarne za osjetljivu kožu jednake. Iz prve ruke imam sve pohvale za ovu micelarnu i svima bi ju preporučila jer požaliti nećete!

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Broj 1 micelarna ”

Koristila sam mnoge micelarne otopine tražeći neku koja će mi u potpunosti odgovarati, ovu iskrenu nisam isprobala zbog cijene međutim dobila sam uzorak na probu i od tada koristim samo nju, više nisam u potrazi. Osim predivnog blagog mirisa koji me prvi osvojio oduševilo me što mi područje oko očiju nije crveno od trljanja blazinicom, dovoljna je manja količina nego što sam inače koristila pa se zbog toga isplati ( a ne kako sam u početku mislila da je skupa) i ono najbitnije skida SVU šminku, više se ne budim s maskarom na jastuku i ispod očiju i ne moram ponovno ujutro skidati ostatke, to je ono što mi je bio problem kod drugih micelarnih. Svakako bi ju preporučila svima koji se dvoume zbog nekog razloga, sva sreća pa sam dobila uzorak :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Sinonim za cistu i odmornu kozu ”

Kao melem za osjetljivu kozu. Kupila sam ovaj proizvod na preporuku dermatologa i od tada se od njega ne odvajam. Ovo nije obicna micelarna voda, ovo je cudesna voda koja u potpunosti cisti i odmara vasu kozu. Zasluzuje svaku zvijezdicu i vrijedi svake kune. Sinonim za cistu i odmornu kozu.

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ Effaclar micelarna voda ”

Počela sam koristiti Effaclar micelarnu vodu zbog masne kože. Ne isušuje mi kožu već je koža nježna i čista. Koristim ju u kominaciji sa Effaclar duo kremom.

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Zbogom ostatcima sminke ”

Dugi niz godina koristila sam drogerijske micelarne vode koje su dobre skidale šminku ali koje su iziritirale moje lice. Nakon skidanja šminke lice mi je bilo crveno i i osjećala sam peckanje sve dok nisam isprobala ovu micelarnu vodu koja skida svaku trunku šminke a uz to i njeguje moje lice. Također potrebna je mala količina tako da mi dugo traje iako je svaki dan koristim. Sve preporuke!

Napisao/la: 

5

“ Brzo i temeljito čiščenje ”

Savršena micelarna voda! Brzo i temeljito očisti šminku i nečistoću s lica, bez potrebe za previše utrljavanja po licu. Najvažnije mi je da kožu ne isušuje već ostavlja jednostavno čistom i nježnom. Ne pecka oči nakon skidanja šminke s očiju i trepavica. Blaga i pedantna, baš kako i priliči proizvodu za nas žene :-)

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci