All comments on :
MICELARNA VODA ULTRA REAKTIVNA KOŽA

Fiziološki pH. Visoka učinkovitost čišćenja, sadrži surfaktante za čišćenje optimalne tolerancije. Primjereno za reaktivnu kožu.

03337875528092
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-micelarna-voda-ultra-reaktivna-koza-ciscenje-koze-skidanje-sminke-protiv-crvenila-protiv-zatezanja-koze

15 recenzije

5.015

Napisao/la: 

5

“ Micelarna voda za reaktivnu kožu ”

unazad 2 godine koristim la roche micelarnu vodu a dovoljan dokaz je da u dvije godine nije prošao ni dan da nisam očistila lice sa njom. Nakon čišćenja lica sa micelarnom vodom obavezno je išla krema za hidratizaciju. Smatram kako sam sa novom micelarnom vodom za reaktivnu kožu pronašla nešto novo. Prvenstveno ono meni najbitnije koža NIJE crvena i NIJE suha nakon korištenja, te nakon čišćenja lica ne trebam odmah stavljati kremu za lice. Hvala LRP na testeru i otkriću nečeg novog!

Napisao/la: 

5

“ Moja omiljena "čistilica" ”

Ova micelarna me oduševila. Pošto imam dosta problema s crvenilom na koži, posebno zimi i ljeti, moram paziti s čim čistim lice i kakve kremice nanosim. S ovom micelarnom je čišćenje tako jednostavno, nema ispiranja, par poteza i koža je čista i njegovana. Nema crvenila, nema zatezanja, nema nepoželjnih reakcija na koži, a osjećaj nakon čišćenja je kao da sam odmah nanijela i kremu. Čista petica :)

Napisao/la: 

5

“ MICELARNA - reaktivna koža ”

Woooooow :) :) :) ODUŠEVLJENA ...u pravom smislu!Moja koža je normalna na mješovitu, ALI izrazito dehidrirana, osjetljiva.. nema tu puno mudrosti, kao da polako godine čine svoje - 40 god. Bitno mi je da micelarne skida šminku, d ne isuši moje licei da ne ostavi onako gelasto/ljepljivi sloj. DAKLE OVA MICELARNA ŠTO SE TIČE SKIDANJA ŠMINKE - NAKON UMIVANJA JE IZVRSNA, A ISTO TAKO UJUTRO PRIJE UMIVANJA JU NEKAKO OSVJEŽI :) Nimalo mi nije isušila lice, niti izazvala reakcije na licu!SVE PREPORUKE!!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci