All comments on :
HYALU B5 SERUM

3337875583626
Pogledajte detalje proizvoda
HYALU B5 SERUM packshot from Hyalu B5, by La Roche-Posay

41 recenzije

5.041

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Serum me za ovo kratko vrijeme oduševio ”

Serum me za ovo kratko vrijeme oduševio, primjećuju se velike promijene na koži za ovo kratko vrijeme korištenja što me ugodno iznenadilo i jako sam zadovoljna što su i drugi oko mene to primjetili. Moja koža izgleda zdravije i ljepše, primjećuju se velika poboljšanja, koža izgleda zdravije i nahranjeno, čak su neke flekice od bubuljica postale manje vidljive. Serum je jako pozitivno utjecao na moju kožu i napravio vidljive promjene što ni jedan proizvod do sada nije. Svakako bih ga preporučila svima koji kao i ja imaju problema sa kožom lica i žele ponovno imati zdravu kožu i vratiti svoje samopouzdanje, te se žele ponovno osjećati ljepo u svojoj koži.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ HYALU B5 SERUM nagradna recenzija ”

Laroche-posay Hyalu B5 serum jest sve što mi treba za vidljivost prvih znakova starenja na mom licu . Nježno otklanja umornu kožu čineći je pri tom blistavom i hidratiziranom,jačajući njenu elastičnost pri mimičkim pokretima lica. Koristiti ću ga kad god trebam razbuditi svoju umornu kožu lica i vrata ! Dob:37 godina

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Hyalu B savršenstvo ”

Dobila sam uzorak Hyalu B5 seruma i mogu samo napisati riječi hvale. Osim što moja kože što zbog rozacee ne podnosi ništa što je samim time i jako osjetljiva na svaki proizvod. S prvom upotrebom seruma koža se nije zacrvenila kao inače niti je bila isušena. Nakon dva dana upotrebe koža lica se ponaša sasvim drugačije. Hidrirana je i ne crveni se . Odličan proizvod koji je postao moja svakodnevna rutina nakon godina i godina traženja proizvoda koji će moje lice prihvatiti.

Napisao/la: 

5

“ Odlican proizvod ”

Odlican proizvod svakako preporucujem

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Hyalu B5 serum ”

Dobila sam uzorak B5 seruma, koža mi je zahtjevna i ne podnosi lako kreme. Na licu imam duboke bore kod usta i na čelu. Nakon prvog nanošenja koža je bila glatka i sjajna ali bez mat sjaja. Redovitom upotrebom ujutro/navečer bore su se vidljivo smanjile, koža je zategnuta i nahranjena. Stvarno sam oduševljena jer sam napokon pronašla proizvod koji odgovara mojoj zahtjevnoj koži.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Moj naklon! ”

Vec nakon prvog koristenja osijetila sam razliku. Kada ga nanosite imate osijecaj da ulazite u neki drugi svijet, toliko je njezan, blagog ali primamljivog mirisa, brzo se upija, a koza ostaje jednostavno njezna, meka i zategnuta. Ambalaza je takoder odlicna, lako se dozira i nanosi! Nakon 5 tj vise ne vidim one svoje borice oko ociju,a to me najvise mucilo. Nemogu opisati svoje odusevljenje i ovim Vasim proizvodom. Sogorica i ja smo odusevljene!😍❤

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci