Hydreane BB Krema

Prva BB krema s termalnom izvorskom vodom La Roche-Posay, formulirana za osjetljivu kožu.

Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-hydreane-bb-krema-light-tonirana-krema-spf-20-osjetljiva-koza-svi-tipovi-koze-puder-za-lice-lagana-krema-ujednacavanje

6 recenzije

5.06

Napisao/la: 

5

“ najbolje ikaddd :) ”

nešto najbolje i najljepše ikad. imam jako suhu i osjetljivu kožu i jako svjetlu put i ova je bb krema izvrsno rješenje; ten mi se izjednači, a ne izgledam sivo, blijedo i bolesno; daje prirodnu svježinu licu. ne isušuje mi lice, a čak i kada trebam jače prekrivanje, dovoljno je nanijeti je u dva sloja.
tople preporuke! :)

Napisao/la: 

5

“ NAJBOLJA BB KREMA ”

Ovo je stvarno najbolja BB krema koju sam kiristila do sad. Prekriva sitne nepravilnosti na licu i daje osjecaj svježine te ima lijep miris.

Napisao/la: 

4

“ Hydreane BB ”

Odlična bb krema, sve pohvale!
Možda koja nijansa više nebi bila na odmet.

Napisao/la: 

5

“ Moj sveti gral!!!! ”

Ovo je jedina bb krema koju bi preporučila svima sa osjetljivom kožom. Ispunila je sva moja očekivanja. Dovoljno hidratizira kožu, dovoljno prekriva nepravilnosti što je za svaki dan idealno. Također ova krema služi kao fantastična podloga za puder. Još jedna dobra strana je da nema onaj čudan miris kakve znaju imati bb kreme. Prezadovoljna!!!

Napisao/la: 

5

“ hydreane bb krema ”

Kombiniram tamniju i svijetliju nijansu, lice mi istodobno hidratizira, daje zdravi sjaj i više nemam osjećaj zategnute kože (imam normalnu do suhu kožu, 40 god.)Kremice su izvrsne jer prikrivaju sitnije nepravilnosti.
Za noćnu njegu koristim hydreane riche kremu..., a kamo god idem sa sobom nosim la roche termalnu vodu u sprayu, za osvježenje!

Napisao/la: 

5

“ Odlična! ”

Obožavam ovu kremu. Nježna je za kožu, hidratizira, a ne masti i daje lagano prekrivanje, baš onoliko koliko je potrebno da prekrije sitnije nepravilnosti i još uvijek izgleda savršeno prirodno. Jako sam zadovoljna.

    LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

    Ostali članci