Lipikar Baume AP+

Balzam koji koži vraća lipide.
Djeluje protiv iritacije i svrbeži.
Iznimno suha, iritirana koža sklona svrbežu, osjetljiva koža sklona atopiji.
Bebe, djeca i odrasli.

3337872418587 / 3337872418570
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lipikar-baume-ap-+-balzam-protiv-iritacije-i-svrbezi-osjetljiva-koza-atopija-atopijski-dermatitis-izrazito-suha-osjetljiva-iritirana-koza

27 recenzije

5.027

Napisao/la: 

5

“ Dermatitis by by ”

Dakle ovo nas je spasilo. Čuda krema smo probali te zime kad nas je taj zlocesti dermatitis napao al ovo je savršeno. U kombinaciji sa uljem za kupanje dobar dio kože je bio izljecen a one najgore djelove je umirilo i držalo pod kontrolom do proljeća. Od tada a zbog bebaća koji je bjel kao sir i ima jako osjetljivu kožu ja vjerujem samo la rocheu. Upravo kupili i Anthelios 50+ losion i već znamo da će nam biti odličan

Napisao/la: 

5

“ Spas za suhu kožu ”

Već dugo imam problema sa suhom kožom.Zbog autoimune bolesti koristim lijekove koji mi uzrokuju razne probleme i nakon što sam isprobala Lipikar Balzam vidjela sam veliku promjenu i olakšanje.Nakon samo kratkog vremena korištenja smanjila se svrbež kože pa tako i iziritiranost zbog češanja.Nastavljam koristiti i dalje jer više nemam straha da ću imati ranice od češanja a i jako je lijepo napokon vidjeti da postoji proizvod koji jako brzo pokaže da može riješiti problem suhe kože.Koristim ga u kombinaciji sa Lipikar Sydnet AP+ i osjećam se preporođeno.Dobro nam došlo blizanci.Lijepo je što postojite <3 Nastavljam koristiti i dalje i preporučam svima koji imaju sličnih problema.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

4

“ Nježni balzam za tijelo ”

Ovaj balzam za tijelo je vrlo nježan, lako se razmazuje i brzo upija. Miris je neprimjetan. Svakako bi bilo poželjno da postoji vezija i bez mineralnih ulja i alkohola kako bi proizvod postao još bolji!

Napisao/la: 

5

“ Lipikar je prava stvar ”

Lipikar baume me stvarno iznenadio brzinom djelovanja na kožne probleme. Koristim ga na sebi , a i na bebaču, kad god nam se pojavi crvenilo ili osip. Na svojoj koži sam se uvjerila da svrbež nestaje u par sekundi, a kroz par minuta se povlači i osip sa crvenilom. DHidratizira kožu, brzo se upija i nema mirisa. Obavezna kremica u mojoj kućnoj ljekarni, brzo rješenje za sve kožne probleme.

Napisao/la: 

5

“ Najbolji balzam za suhu kožu ikada ”

Dobivši uzorak ovog balzama, koristila sam ga za svoju djevojčicu koja ima izuzetno osjetljivu i suhu kožu i to tri dana zaredom. Dosad smo koristili jedan drugi balzam koji nam je odgovarao. Nakon korištenja vašeg proizvoda rezulat je fantastičan. Koža joj je meka, hidratizirana, nema crvenila i češanja. Tekstura je odlična, lako se razmazuje i brzo upija, nema parfema sto nam je izuzetno važno. Ako jedna četverogodišnja djevojčica uočava razliku i osjeti promjenu na svojoj koži što ja više mogu dodati, nego vam zahvaliti. Definitivno postaje dio naše svakodnevne rutine.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Za cijelu obitelj ”

Lipikar balzam koristi cijela moja obitelj, sin sa atopijskim dermatitisom, bebica koja ima 7 mjeseci, ali i ja. Sinu je koža mekša, svrbež kože je smanjen te odkad ga mažemo nismo morali koristiti kortikosteroide. Bebicu mažemo od prvog kupanja u sklopu naše večernje rutine, lako je razmaziv i ostavlja kožu mekanom. Ja ga također koristim u zimskim mjesecima jer mi je koža izrazito suha, a ljeti ga koristim nakon sunčanja. Ovo mi je definitivno najdraži Lrp proizvod!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci