All comments on :
NUTRITIC INTENSE Riche

Hranjiva krema za dubinsko obnavljanje kože

3337872413575
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-nutritic-intense-riche-hranjiva-krema-za-dubinsko-obnavljanje-koze-vrlo-suha-koza-njega-za-lice-umirujuci-ucinak-osjetljiva-koza

4 recenzije

5.04

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ Kremici hvala što je moja nevolja stala! ”

Mojoj koži teško što pomoći može, Kad mi se sve brige zajedno na njoj slože; Policistični jajnici zeznuta su dijagnoza koja licu uslugu ne radi; Često od prištića i dlačica najgore se posljedice svega vide baš na čelu i bradi! Nutritic Intense Riche došla mi je kao spas; Nakon mijenjanja raznih proizvoda, konačno sam ju našla u već zadnji čas! Za mene deus ex machina - njeguje mi lice, Koža doista prestaje biti suha i crvena kako proizvod kaže, a ne kao ostale kreme varalice! Ugodan osjećaj ostavlja i odmah sam dobre volje, Znam da suhoću i mrljice ništa ne popravlja bolje! Moj epidermis zahvalan je što ga ova kremica obnavlja, Što se konačno kako treba regenerira i popravlja! Divan proizvod preporučujem ga svima, Dobro dođe i kad se mijenja vrijeme i klima! Prijateljski nastrojena prema svačijoj koži, Pomaže kad se neprijateljskim čimbenicima ona izloži! Prebrodila je izazov koji joj je predstavila koža moja, Konačno se od iritacije prestala vidjeti crvenkasta boja! Ne peruta se, glatka je i suhoće nema, Ovo je jedna predivna i izuzetno dobra krema! ♡♡♡

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Izvrsna krema ”

Nutritic intense Rich koristim već duže vrijeme i iznimno sam zadovoljna kremom. Na prvi pogled čini se kao da će se brzo potrošiti, ali mala količina kreme dovoljna da se prekrije cijelo lice. Oduševljena sam kremom zato što imam iznimno osjetljivu kožu i kako se godišnje doba izmjeni, tako se pojavi i novi problem. Uz ovu kremu lakše podnosim te promjene kao i peckanje, žarenje i neugodne crvene flekice, jer stvara ugodni osjećaj na koži nakon što se nanese, a o mirisu kreme da ne govorim, baš je osvježavajući, a zbog svoje lagane teksture je isti takav osjećaj na koži. Nanosim ju odmah nakon umivanja svako jutro već tri mjeseca, i preporučam svakako da si nabavi kremu iz linije toleriane zato što sve neugodnosti na koži lica s njim tijekom korištenja i nestaju.

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ baršun za kožu ”

Rijetko odličan proizvod. Podbuhlo lice nakon rada do sitnih noćnih sati ujutro treba živost, a rješenje nudi upravo ova krema koja, ujedno dubinski hidratizira kožu. Sve pohvale Rochayevci!

Napisao/la: 

5

“ Sjajan proizvod ”

Ovo je najbolja krema za lice koju sam dosad probala. Nakon nanošenja osjećam se preporođeno, koža je hidrirana i istodobno nahranjena. Nestane zatezanje, suhoća, ma bilo kakve smetnje.

    LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

    Ostali članci