All comments on :
LA ROCHE-POSAY TERMALNA VODA

Termalna voda koja umiruje kožu i čini je mekom

3433422404403
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-termalna-voda-osjetljiva-nadrazena-koza-antioksidans-umirujuce-sredstvo-za-lice

48 recenzije

5.048

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ Ocjena 5/5 ”

Lagan raspršivač, ugodan osjećaj na koži nakon nanošenja, više nema zatezanja,suhoće, koža je umirena. I suprug je počeo koristiti, prezadovoljni smo.

Napisao/la: 

5

“ Odlična! ”

Cijela obitelj je koristi: ujutro nakon umivanja, navečer prije spavanja i još nekoliko puta dnevno!! Smiruje crvenilo, češanje, nadraženost kože!! Lijepo se raspršuje!!

Napisao/la: 

5

“ Termalna voda ”

Trenutno osvjezenje, pocela sam ju skroz spricati. Malo pakovanje nosim sa sobom na plazu i u trenu se osjecam svjeze.

Napisao/la: 

5

“ Spas za osjetljivu kožu ”

Koristim ovu termalnu vodu već jako dugo, i sada sam morala ostaviti svoj komentar. Prilikom bilo kakvih iritacija bila mi je prvi proizvod, ali evo baš sad konkretno ovih dana me opet oduševila. Ovo proljetno sunce me malo više uhvatilo, i lice mi je bilo užasno crveno, nadraženo i peklo me. Nakon jednodnevnog korištenja i prespavane noći ujutro sam se probudila ,a crvenilo se smanjilo za sigurno 80%. Osvježenje i ugoda na koži je neopisiva. Čudo,kratko i jasno.

Napisao/la: 

5

“ Fantazija ”

Ova termalna voda je spas za moju obitelj, ne idemo nikamo bez nje... kod bilo kakve iritacije kože i crvenila (ubod komarca, atopijski dermatitis, crvenilo, iritacija, kad se izgori na suncu pa čak i kod vodenih kožica) ublažuje cervenilo, iritaciju i svrbež jednostavno fantastična je... Koristimo je već punih 6 godina.

Napisao/la: 

5

“ Klasik na putovanjima ”

Od maturalca u Grčkoj na kojem me spasila od ugriza kukaca i opekotina, do špricanja po žuljevima, spasila me u svim situacijama! A besramno ju koristim i poslije šminkanja, ne znam zašto, ali šminka mi izgleda bolje kad se na kraju našpricam termalnom vodom! A i jako je ugodno, neću lagati! Toliko da ju i dečko nekad ukrade poslije brijanja pa kupujemo veliko pakiranje 😂😂😂

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci