All comments on :
TOLERIANE MASKARA VOLUME

Maskara za ekstremni volumen i intenzivni pogled

3337872419577
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-toleriane-make-up-volume-maskara-za-volumen-trepavica-osjetljive-oci

5 recenzije

4.55

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Predobra maskara ”

Potpuno skeptična priuštila sam si ovu maskaru budući sam s ostalima muku mučila zbog suzenja i iritacija koje sam imala. Nisam očekivala da će efekt biti zaista odličan. U dva sloja nanošenja ova maskara bez izazivanja bilo kakvih nuspojava daje predivan volumen i mekoću trepavicama s intenzivnom crnom bojom!!!

Napisao/la: 

2

“ Maskara ”

Jako, jako sam se nadala da sam pronašla maskaru na koju neću dobiti alergijsku reakciju, jer tako puno obećava u svom opisu. Naručila sam ju u ljekarni, no već pri prvom nanošenju, peckanje, bockanje, suzenje, svrbež, strašno......Tekstura, četkica, boja, postojanost-sve uredu, no morala sam ju skinuti nakon pola sata. Nažalost, nije jeftina, pa sam opet bacila novac, a ostala bez maskare.

Napisao/la: 

5

“ Ljubav na prvo nanošenje! ”

Ova maskara daje jednake efekte kao sve upscale maskare, a jako je nježna prema očima. Kako nosim naočale i imam osjetljive oči, svaka druga maskara bi mi u dodiru s očima (čak i kod skidanja šminke) napravila užasne probleme, međutim od kada koristim ovu maskaru, čak i ako se dogodi da uđe u oko, nemam osjećaj pečenja i jednostavna je za skidanje. 5*

Napisao/la: 

5

“ Odlican volumen! ”

Nisam ni sumnjala da ce La Roche proizvod dati bilo kakav drugi efekat osim najboljeg! Odlican volumen!

Napisao/la: 

5

“ fantastična ”

Dobila sam uzorak - mini maskaru u ljekarni i od tada je koristim.. dugo sam imala uzorak što je vrlo pohvalno za LRP no jedva sam dočekala da kupim i pravo pakiranje odlične maskare - trepavice su mi jače, produljene i svakim danom sve ljepše..
Hvala LRP na ooodličnom proizvodu :)

    LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

    Ostali članci