TOLERIANE SENSITIVE 
Smirujuća hidratantna njega koja štiti kožu

Osnovna hidratantna njega za osjetljivu kožu

3337875578486
Pogledajte detalje proizvoda
TOLERIANE SENSITIVE  Smirujuća hidratantna njega koja štiti kožu packshot from Toleriane, by La Roche-Posay

9 recenzije

5.09

Napisao/la: 

5

“ Čudo od kreme ”

Dobila sam ju na probu s obzirom da imam jako osjetljivo lice,pogotovo je doslo do izrazaja u trudnoci.Od kad ju koristim nemam vise crvenila i peckanja i lice me vise ne svrbi.Krema je stvarmo cudo i preporucam.Ja sam napokon nasla kremu koja odgovara mojem licu

Napisao/la: 

5

“ Prebiotička hidratantna njega ”

Toleriane sensitive hidratantna njega pravi je spas za osjetljivu kožu. To je proizvod koji ujedno i hidratizira, njeguje te štiti osjetljivu kožu lica. Vrlo je pohvalno i korisno što u sebi ne sadrži niti parfeme niti alkohole tako da ju mogu koristiti stvarno svi. Pošto imam izrazito osjetljivu i reaktivnu kožu ovaj proizvod mi se pokazao iznimnim te je uvršten je u moju rutinu njege lica. Preporučila bih svima da isprobaju ovaj proizvod jer je danas prava rijetkost pronaći proizvod koji je tako blag, a opet koji svoj posao radi u potpunosti.

Napisao/la: 

5

“ Malo a savrseno ”

Ova malena kremica Toleriane sensitive je stvarno predobra. Od kad je koristim nemam vise nikakvih nepravilnosti na licu..lako se razmaze i predivnog je mirisa. Jako je ucinkovit je koza je u svakom trenu hidratizirana i nahranjena ovim cudesnim sastojcima kojim je obogaćena ova mala ali savršena kremica.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci