\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges

NovoANTHELIOS SUN INTOLERANCE
Krema za lice s Neurosensinom

3337875591515
la-roche-posay-sun-intolerance-krema-za-lice-s-neurosensinom-krema-za-zastitu-od-sunca-alergija-na-sunce-osjetljiva-koza
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\saveyourskin\images\v_sticker-steps.png
 • Facebook

  Krema ispitana pod dermatološkim nadzorom za zaštitu od sunca s blagodjelotvornim Neuroseninom. Izrazito visoke zaštite i širokog spektra (zaštita od UV zraka). Bez mirisa. Krema za osjetljivo lice i ostala područja izložena suncu. Ova krema je posebno namijenjena za kožu sklonu alergiji na sunce za djecu i odrasle, iako mogu je koristiti svi koji brinu o svojoj koži te žele spriječiti preuranjeno starenje kože te posljedice kao što je osip i crvenilo od sunca.

  Krema ima vrlo visoki i široki spektar zaštite od sunca te ultraljubičastih zračenja i infracrvenih zračenja. Testirano je pod nadzorom dermatologa i specijalista. Sprječava crvenilo kože uzrokovano izlaganjem UV zračenju i povezane posljedice. Pravovremeno zaštitite i pobrinite se za vašu kožu. Izbjegnite sve štetne posljedice i učinite da vam koža izgleda što mlađom.

  Tuba s pumpicom od 50ml

  Gdje možete kupiti ovaj proizvod 

  Online kupnja

   Online kupnja

   Svojstva

   Krema za sunčanje namijenjena za osjetljivu kožu i kožu intolerantnu na sunce sklonu sunčevim alergijama (kao npr. Polimorfična svjetlosna erupcija). Izbjegnite osip od sunca i alergije na sunce.
   Krema visokog i širokog spektra zaštite (od nevidljivih UVA/UVB i vidljivih sunčevih zraka). Optimalni SPF 50+ faktor zaštite posebno ojačan protiv UVA zraka. Štiti i od štetnih infracrvenih zraka koje mogu uzrokovati crvenilo i osip kože te i brojne druge ozbiljnije posljedice. Krema sadrži i dodatne tehnologije kao što su XL-Protect i sustav filtriranja UV zraka. Ukoliko se koristi u kombinaciji s La Roche-Posay termalnom vodom, djeluje kao antioksidans te spriječava preuranjeno starenje kože.

   UČINKOVITOST PROIZVODA

   • Klinički dokazana efikasnost na koži osjetljivoj na sunce.
   • Efikasnost Anthelios linije proizvoda je demonstrirana u 28 kliničkih studija koje su proveli svjetski poznati stručnjaci u području foto-dermatologije.

   TEKSTURA I PRIMJENA

   • Topljiva tekstura koja se lako razmazuje i upija
   • Bez bijelih tragova
   • Krema za sunčanje je glatka i ne lijepi se

   Kako koristiti kremu:
   Namazati kremu na izložena područja neposredno prije izlaganja suncu. Savjet je da se krema ponovno maže često i obilato (pogotovo nakon brisanja ručnikom ili znojenja).
   Za vanjsku uporabu.

   La Roche-Posay preporučuje

   VAŠA TOLERIANE RUTINA ZA OSJETLJIVU KOŽU

   Svakodnevna rutina za Vašu osjetljivu kožu

   Sastojci

   \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Ingredients
   Neurosensin

   Neurosensin je aktivni sastojak koji pomaže u reduciranju nelagode i crvenila uzrokovanog ultraljubičastim zrakama posebno izraženih kod alergije na sunce kod djece i odraslih.

   \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Ingredients
   Dodatni efekt: XL-Protect

   Predstavlja odličnu kombinaciju UV filtera i antioksidansa u jednoj kremi za sunčanje. Pruža izvrsnu zaštitu od UV zraka. Štiti kožu i od drugih štetnih podražaja kao što su onečišćenja i infracrvena zračenja koja mogu ozbiljno naštetiti vašoj koži.

   \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Ingredients\LP755_ThermalWater.jpg
   Termalna voda

   Kombinacija Anthelios proizvoda za zaštitu od sunca i termalne vode ima razne benefite. Termalna voda obogaćuje proizvode za zaštitu od sunca dajući im svojstvo antioksidansa. Suzbija slobodne radikale nastale zbog izloženosti UVA i UVB zrakama.

   NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

   Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.