v_header-range_default.jpg

ANTHELIOS SUN INTOLERANCE
Krema za lice s Neurosensinom

v_products-dermato_NEW.png (LP602017)

Savjet dermatologa

Over-exposure to the sun is dangerous. Even while using a sunscreen product because it does not provide you 100% protection.

  Krema ispitana pod dermatološkim nadzorom za zaštitu od sunca s blagodjelotvornim Neuroseninom. Izrazito visoke zaštite i širokog spektra (zaštita od UV zraka). Krema za osjetljivo lice i ostala područja izložena suncu. Ova krema je posebno namijenjena za kožu sklonu alergiji na sunce za djecu i odrasle, iako mogu je koristiti svi koji brinu o svojoj koži te žele spriječiti preuranjeno starenje kože te posljedice kao što je osip i crvenilo od sunca.

  Krema ima vrlo visoki i široki spektar zaštite od sunca te ultraljubičastih zračenja i infracrvenih zračenja. Testirano je pod nadzorom dermatologa i specijalista. Sprječava crvenilo kože uzrokovano izlaganjem UV zračenju i povezane posljedice. Pravovremeno zaštitite i pobrinite se za vašu kožu. Izbjegnite sve štetne posljedice i učinite da vam koža izgleda što mlađom.

  Tuba s pumpicom od 50ml

  Svojstva

  Krema za sunčanje namijenjena za osjetljivu kožu i kožu intolerantnu na sunce sklonu sunčevim alergijama (kao npr. Polimorfična svjetlosna erupcija). Izbjegnite osip od sunca i alergije na sunce.
  Krema visokog i širokog spektra zaštite (od nevidljivih UVA/UVB i vidljivih sunčevih zraka). Optimalni SPF 50+ faktor zaštite posebno ojačan protiv UVA zraka. Štiti i od štetnih infracrvenih zraka koje mogu uzrokovati crvenilo i osip kože te i brojne druge ozbiljnije posljedice. Krema sadrži i dodatne tehnologije kao što su XL-Protect i sustav filtriranja UV zraka. Ukoliko se koristi u kombinaciji s La Roche-Posay termalnom vodom, djeluje kao antioksidans te spriječava preuranjeno starenje kože.

  UČINKOVITOST PROIZVODA

  • Klinički dokazana efikasnost na koži osjetljivoj na sunce.
  • Efikasnost Anthelios linije proizvoda je demonstrirana u 28 kliničkih studija koje su proveli svjetski poznati stručnjaci u području foto-dermatologije.

  TEKSTURA I PRIMJENA

  • Topljiva tekstura koja se lako razmazuje i upija
  • Bez bijelih tragova
  • Krema za sunčanje je glatka i ne lijepi se

  Kako koristiti kremu:
  Namazati kremu na izložena područja neposredno prije izlaganja suncu. Savjet je da se krema ponovno maže često i obilato (pogotovo nakon brisanja ručnikom ili znojenja).
  Za vanjsku uporabu.

  La Roche-Posay preporučuje

  VAŠA RUTINA ZA Anthelios

  Sastojci

  ImgIngredient_Neurosensin
  Neurosensin

  Neurosensin je aktivni sastojak koji pomaže u reduciranju nelagode i crvenila uzrokovanog ultraljubičastim zrakama posebno izraženih kod alergije na sunce kod djece i odraslih.

  ImgIngredient_Dodatni efekt: XL-Protect
  Dodatni efekt: XL-Protect

  Predstavlja odličnu kombinaciju UV filtera i antioksidansa u jednoj kremi za sunčanje. Pruža izvrsnu zaštitu od UV zraka. Štiti kožu i od drugih štetnih podražaja kao što su onečišćenja i infracrvena zračenja koja mogu ozbiljno naštetiti vašoj koži.

  ImgIngredient_Termalna voda
  Termalna voda

  Kombinacija Anthelios proizvoda za zaštitu od sunca i termalne vode ima razne benefite. Termalna voda obogaćuje proizvode za zaštitu od sunca dajući im svojstvo antioksidansa. Suzbija slobodne radikale nastale zbog izloženosti UVA i UVB zrakama.

  NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

  Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.