v_header-range_default.jpg

Anthelios
Anti-imperfections
gel-cream SPF50+

Vrlo visoka zaštita od UV sunčevih zraka i izbijanja pigmentacijskih mrlja uzrokovanih UV zračenjem za kožu sklonu aknama.

“Savršena zaštita. ”

S obzirom da imam pigmentacijske mrlje ljeto mi je bilo pakao. Sa ovim gelom živim dva ljeta i uživam u kupanju i sučanju bez da su se pojaćale mrlje. Hvala laroche...

Read more
v_products-dermato_NEW.png (LP602017)

Savjet dermatologa

Prekomjerno izlaganje suncu je štetno. Sredstva za zaštitu od sunca nikad ne osiguravaju potpunu zaštitu.

  • ImgPicto_LiceLice
  • ImgPicto_HipoalergenoHipoalergeno
  • ImgPicto_Vrlo visoka zaštitaVrlo visoka zaštita
  • ImgPicto_Koža sklona aknamaKoža sklona aknama

ANTHELIOS ANTI-IMPERFECTIONS KOREKTIVNA GEL-KREMA PROTIV NEPRAVILNOSTI SPF50+ obogaćena je salicilnom kiselinom i niacinamidom. Formula pruža vrlo visoki spektar zaštite (od UVA, UVB i određenih oštećenja uzrokovanih zagađenjem) za kožu sklonu aknama i sprečava tragove uzrokovane UV zračenjem.  Dugotrajna kontrola sjaja. Vrlo vodootporna.

50ml tuba

Svojstva

Masna koža i koža sklona aknama na kojoj se mogu ponovno pojaviti nepravilnosti prouzrokovane UV zrakama( yo-yo učinak). Fotostabilno. Nekomedogeno.

Optimalna vrlo visoka zaštita širokog spektra od UVB i UVA zraka zahvaljujući XL PROTECT tehnologiji temeljenoj na patentiranom i fotostabilnom sustavu filtra, pojačana antioksidansima. Dokazana zaštita od određenih oštećenja uzrokovanih zagađenjem.

AIRLICIUM™ tehnologija s matirajućim mikro-česticama odmah apsorbira sebum i znoj, stvarajući dugotrajan matirajući učinak.

Obogaćena SALICILNOM KISELINOM I NIACINAMIDOM, formula ciljano djeluje na postojeće nepravilnosti na koži i pomaže spriječiti mrlje uzorkovane UV zračenjem.

UČINKOVITOST PROIZVODA

Već više od 30 godina Anthelios je pionir u smislu revolucionarnih inovacija: UVA filtera, zaštite širokog spektra, teksture i tehnologije.


Klinički dokazana učinkovitost na koži osjetljivoj na sunce i netolerantnoj koži.

TEKSTURA I PRIMJENA

Nemasna, neljepljiva tekstura. Bez bijelih tragova.

Nanesite proizvod za zaštitu od sunca neposredno prije izlaganja. Obnavljajte kremu često i obilno, posebice nakon kupanja, znojenja  ili brisanja ručnikom. Vanjska upotreba.
Anthelios  Anti-imperfections gel-cream SPF50+ packshot from Anthelios, by La Roche-Posay

La Roche-Posay preporučuje

VAŠA RUTINA ZA Anthelios

Sastojci

ImgIngredient_SALICILNA KISELINA I NIACINAMID
SALICILNA KISELINA I NIACINAMID

Djeluje na postojeće nepravilnosti i sprečava tragove uzrokovane UV zračenjem.

ImgIngredient_AIRLICIUM tehnologija
AIRLICIUM tehnologija

S matirajućim mikro-česticama odmah apsorbira sebum i odbija znoj, stvarajući dugotrajan osjećaj čiste kože i matirajući učinak.

ImgIngredient_XL-PROTECT
XL-PROTECT

BROAD-SPECTRUM PROTECTION FILTER Snažan spoj UV filtera i antioksidanata kao zaštita od oštećenja od drugih agresora na koži kao što je zagađenje.

NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.