v_header-product_effaclar_2018_INT.jpg (LP52667) (LP21353)

Effaclar micelarna voda

Čišćenje masne i osjetljive kože

“Sva šminka nestaje”

Nisam koristila micelarne vodice prije. Nekako sam bila skeptična oko njih. Smatrala sam da je to samo trend, ali reko, ajde da i ja probam. U drogeriji sam kupila micelarnu za osjetljivu kožu (dobrog proizvođača), međutim, nikako mi nije odgovarala. Lice mi je bilo crveno, iziritirano, oči su me pekle i na preporuku kozmetičarke, kupila sam Effaclar micelarnu i blago rečeno da sam se oduševila. Ne znam ni sama zašto ju odmah nisam kupila nego sam išla probati kojekakve druge micelarne jer znam da sam Effaclar linijom ne bi požalila. Nakon što lice očistim Effaclar gelom, završno skidanje i umirivanje lice završim s Effaclar micelarnom. Nema iritacija, crvenila, peckanja oko područja očiju. Dovoljna je jedna blazinica za cijelo lice. Koža je čista i blistava. Maskara je u potpunosti skinuta. Ujutro se probudim čistog lica, bez ostataka šminke. Djevojke, na vlastitoj koži sam osjetila razliku između drogerijskih micelarni i Effaclar micelarne. Nisu sve micelarne za osjetljivu kožu jednake. Iz prve ruke imam sve pohvale za ovu micelarnu i svima bi ju preporučila jer požaliti nećete!

Read more

  Čisti površinski sloj kože.

  200/400 ml bočica

  Svojstva

  EFFACLAR micelarna voda nježno čisti kožu zahvaljujući agensima koji poštuju osjetljivu kožu.

  Uklanja nečistoću i višak sebuma te ostavlja kožu čistom i svježom. S La Roche-Posay termalnom vodom koja smiruje i djeluje protiv iritacija - pH 5.5

  TEKSTURA I PRIMJENA

  Koristiti ujutro i/ili navečer na području lica i vrata. Natopiti vaticu micelarnom vodom i očistiti lice i vrat. Kožu nježno osušiti čistim ručnikom ili vaticom.

  NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

  Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.