v_header-product_hydraphase_INT.jpg (LP602017)

HYDRAPHASE INTENSE Serum

Koncentrirani gel za rehidrataciju

 • Facebook

“MAXIMALNA HIDRATACIJA”

Dugo sam imala problema s dehidriranom kožom što bi se najviše primijetilo nakon umivanja lica vodom kad bi me koža svrbila i zatezala tako jako da sam imala osjećaj da će puknuti ako se nasmijem, isto tako se primjetilo perutanje kože nakon nanošenja pudera. Počela sam koristiti ovaj serum i već nakon par dana sam primjetila da mi je lice puno bolje, nisam ga prestala koristiti jer se ne želim vratiti na staro i zašto mijenjati kad sam konačno našla odgovarajući proizvod. Dobre je teksture, dovoljna je sasvim mala količina jer se lako nanosi, praktične je ambalaže, dobar omjer cijene i kvalitete.

Read more

  Rehidratizira osjetljivu kožu. Smanjuje zatezanje kože.

  Bočica s pumpicom 30ml

  Gdje možete kupiti ovaj proizvod 

  Online kupnja

   Online kupnja

   Svojstva

   Dehidrirana osjetljiva koža.
   Formula s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka:[Fragmenti hijaluronske kiseline] trenutno prožimaju i zadržavaju vodu u koži za učinak optimalne hidratacije.[Arginin + Serin] prirodno prisutni u epidermi, zadržavaju vodu, čime se obnavlja savršena ravnoteža prirodnih faktora hidratacije (NMF).Visok udio termalne vode La Roche-Posay, prirodnog antioksidansa koji umiruje i djeluje protiv nadraženosti.Topiva tekstura gela, brzo se upija, svježa i nemasna.

   UČINKOVITOST PROIZVODA

   Intenzivna, dugotrajna, 24-satna hidratacija: smanjenje osjećaja zatezanja i zaglađivanje dehidriranih linija za 81% unutar 1 mjeseca.

   TEKSTURA I PRIMJENA

   Nanosite na lice svakodnevno, ujutro i/ili navečer, ispod kreme za njegu kože.
   Tolerancija ispitana na osjetljivoj koži.
   Izbjegavajte doticaj s očima.
   la-roche-posay-lrp-hydraphase-intense-serum-koncentrirani-gel-za-rehidrataciju-osjetljiva-suha-dehidrirana-koza-smanjuje-zatezanje-koze-nemasna-tekstura

   NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

   Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.