\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges

Lipikar Baume AP+

Balzam koji koži vraća lipide.
Djeluje protiv iritacije i svrbeži.
Iznimno suha, iritirana koža sklona svrbežu, osjetljiva koža sklona atopiji.
Bebe, djeca i odrasli.

 • Facebook

“Spas za suhu kožu tijela”

Svaku jesen i zimu moje noge napadne neka bolna suhoća u tolikoj mjeri da mi se čak stvore i ljuskice. Otkad sam ovo počela koristiti stanje je puno bolje, nije riješio 100% problem, ali zaista je smanjio do te mjere da ljuskica više nema i imam osjećaj da mi stvara zaštitni sloj na koži koja je sad bar malo mekša. Za mene proizvod koji dušu dao. Također ga volim koristiti i na djeci koja su sklona dermatitisu i alergiji od hladnoće. Najviše mi se sviđa ambalaža jer s njom lakše doziram potrebnu količinu proizvoda.

Read more

  Trenutno umiruje
  Pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju.

  Pumpica od 400 ml ili tuba od 200 ml

  Gdje možete kupiti ovaj proizvod 

  Online kupnja

   Online kupnja

   Svojstva

   Izrazito suha koža kod beba, djece i odraslih.
   Primjereno i za osjetljivu, vrlo suhu, iritiranu kožu, kožu sklonu svrbežu koji može dovesti do češanja.
   Primjereno i koži skonoj atopiji i alergiji.
   Lipikar Baume AP+ trenutno smiruje kožu sklonu atopiji i iznimno suhu kožu.
   Pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju. Izrazito suha koža kod novorođenčadi, beba, djece i odraslih. Primjereno za osjetljivu, vrlo suhu, iritiranu kožu, kožu sklonu svrbežu koji može dovesti do češanja. Testirano na koži sklonoj atopiji i alergiji (kontaktni alergeni iz Standardnog europskog testa za kožne alergije). Pogodno i za novorođenčad. Istraživanja La Roche-Posaya pokazala su da nije dovoljno samo obnoviti zaštitnu barijeru kože za dugotrajno ublažavanje ekcema. Neophodno je i vratiti ravnotežu njenom mikrobiomu, populaciji mikroorganizama koji se nalaze na površini kože. Ako on nije u ravnoteži, čak i kad je barijera kože obnovljena,  epizode iznimne suhoće, iritacije i svrbeža stalno će se ponavljati.

   LIPIKAR BAUME AP+ s Aqua Posae Filiformis, ekskluzivnim patentiranim aktivnim sastojkom, za djelovanje na 2 odlučujuća čimbenika kod atopične kože sklone ekcemu:
   - Ponovno uspostavljanje i stabilizaciju ravnoteže mikrobioma
   - Obnovu i očuvanje barijere kože
   Formula s koncentriranim Niacinamideom i karite maslacem (20%) i s minimalnim brojem sastojaka odabranih zbog svoje učinkovitosti i sigurnosti.

   UČINKOVITOST PROIZVODA

   • 2x manji rizik od ponovnog nastupanja faze pogoršanja.*
   *Klinička studija, 94 sudionika sa suhom kožom sklonom atopiji, starosti od 6 mjeseci i više. Ocjena nakon 4 tjedna svakodnevne uporabe Lipikar Baume AP+ u usporedbi s drugim emolijensom.

   TEKSTURA I PRIMJENA

   Vrlo suhu i nadraženu kožu nježno kupajte proizvodima bez sapuna poput Lipikar Syndeta.
   la-roche-posay-lipikar-baume-ap-+-balzam-protiv-iritacije-i-svrbezi-osjetljiva-koza-atopija-atopijski-dermatitis-izrazito-suha-osjetljiva-iritirana-koza

   NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

   Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.