v_header-product_redermic_INT.jpg (LP14796)

REDERMIC RETINOL

Intenzivni korektor protiv izraženih bora. Protiv izraženih bora i staračkih pjega.

 • Facebook

“Retinol”

Još jedan vrhunski proizvod u nizu (iako sam bila skeptična po pitanju retinola), krema je savršeno ugodna, pegla bore vidno, ne pecka ,ugodne je teksture, jednostavno me pomladila,nema nikakvih nuspojava na mojoj koži,sa atopijskim dermatitisom+kontaktnim alergijskim dermatisom (hvala ljekarni Coner na testeru).Obožavam ovu kremu!

Read more

  ZagIađuje izražene bore i površinu kože. Ujednačava ten.

  30 ml tuba

  Gdje možete kupiti ovaj proizvod 

  Online kupnja

   Online kupnja

   Svojstva

   RETINOL je poznat kao jedan od najučnkovitijih aktivnih sastojaka za ciljano smanjivanje znakova starenja: izražene bore i staračke pjege. Izražene su bore smanjene. Koža izgleda glatko. Ten je ujednačen.

   INOVACIJA. Nova osnažena formula za optimalnu učinkovitost: [ČISTI + PROGRESIVNO – OTPUŠTAJUĆI RETINOL] za učinkovitost protiv starenja. HEPES za blagi piling kože. UČINKOVITOST.

   TEKSTURA I PRIMJENA

   Nanijeti na lice, vrat i dekolte navečer. Ne nanositi na područje oko očiju. Lagana fluidna tekstura, nemasna i neljepljiva.

   Ne izlagati kožu UV-zrakama ili suncu. Svakodnevno koristiti zaštitu od sunca s faktorom 15 ili višim. Ne koristiti s drugim proizvodima koji sadržavaju retinol. Ako nakon prvog korištenja osjetite neugodu, koristite s pauzama kako bi se koža naviknula na proizvod.
   la-roche-posay-lrp-redermic-r-dermatoloski-korektivni-koncentrat-krema-za-lice-serum-intenzivna-njega-fotostarenje-naglasene-bore-staracke-pjege-pigmentacijske-mrlje

   NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

   Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.