v_header-product_redermic_INT.jpg (LP14796)

REDERMIC RETINOL

Intenzivni korektor protiv izraženih bora. Protiv izraženih bora i staračkih pjega.

“Retinol”

Još jedan vrhunski proizvod u nizu (iako sam bila skeptična po pitanju retinola), krema je savršeno ugodna, pegla bore vidno, ne pecka ,ugodne je teksture, jednostavno me pomladila,nema nikakvih nuspojava na mojoj koži,sa atopijskim dermatitisom+kontaktnim alergijskim dermatisom (hvala ljekarni Coner na testeru).Obožavam ovu kremu!

Read more

  ZagIađuje izražene bore i površinu kože. Ujednačava ten.

  30 ml tuba

  Svojstva

  RETINOL je poznat kao jedan od najučnkovitijih aktivnih sastojaka za ciljano smanjivanje znakova starenja: izražene bore i staračke pjege. Izražene su bore smanjene. Koža izgleda glatko. Ten je ujednačen.

  INOVACIJA. Nova osnažena formula za optimalnu učinkovitost: [ČISTI + PROGRESIVNO – OTPUŠTAJUĆI RETINOL] za učinkovitost protiv starenja. HEPES za blagi piling kože. UČINKOVITOST.

  TEKSTURA I PRIMJENA

  Nanijeti na lice, vrat i dekolte navečer. Ne nanositi na područje oko očiju. Lagana fluidna tekstura, nemasna i neljepljiva.

  Ne izlagati kožu UV-zrakama ili suncu. Svakodnevno koristiti zaštitu od sunca s faktorom 15 ili višim. Ne koristiti s drugim proizvodima koji sadržavaju retinol. Ako nakon prvog korištenja osjetite neugodu, koristite s pauzama kako bi se koža naviknula na proizvod.
  la-roche-posay-lrp-redermic-r-dermatoloski-korektivni-koncentrat-krema-za-lice-serum-intenzivna-njega-fotostarenje-naglasene-bore-staracke-pjege-pigmentacijske-mrlje

  NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

  Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.