toleriane

TOLERIANE ULTRA

Hidratantna njega za osjetljivu, netolerantnu kožu i kožu sklonu alergijama.

“Recenzija na temelju isprobanog uzorka”

Ova krema mi je smirila kožu i spasila me dok je dermatitis divljao po licu.Isti tren pruza olaksanje koži koja svrbi i zateže.Zadovoljna sam i preporucam ju svima koji imaju dermatitis po licu.

Read more

  Intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni osjećaj neugode kod osoba s kožom sklonom alergijama ili netolerantnom kožom.

  Bočica, 100% hermetično, 40ml.

  Svojstva

  Koža sklona alergijama ili netolerantna koža.
  Riječ je o pravom podvigu: krajnje minimalistička, beskompromisna i vrlo sigurna formula. Formula koja se svodi na bitno, koja sadrži minimalno sastojaka te koja je pročišćena od svih tvari koje mogu nadražiti kožu ili izazvati alergijsku reakciju. Izrazito minimalistička formula s intenzivnom snagom umirujućeg djelovanja zahvaljujući Neurosensinu, aktivnom sastojku koji djeluje na mehanizme nadraživanja kože. Umirujuće djelovanje pojačano je zahvaljujući novom spoju s umirujućom termalnom vodom La Roche-Posay koja djeluje protiv nadraživanja. Nekomedogeno. Izrazito visoka tolerancija. Testirano na koži sklonoj alergijama.

  UČINKOVITOST PROIZVODA

  Trenutno olakšanje:
  - umiruje kožu i nadraženost.
  Dugotrajno olakšanje nakon 4 tjedna:
  - nadraženost i osjećaj peckanja nestaju.          
  Tolerancija:
  - formula testirana na koži višestruko sklonoj alergijama koja reagira na najmanje dva alergena s popisa europske standardne serije te sukladno jedinstvenom protokolu koji ništa ne prepušta slučaju: 48-satno nanošenje pod okluzivnim zavojem te dvaput dnevno tijekom 4 tjedna.

  TEKSTURA I PRIMJENA

  Nanijeti na lice i vrat ujutro i navečer.
  la-roche-posay-toleriane-ultra-intenzivna-umirujuca-njega-krema-za-lice-netolerantna-koza-alergije-umirujuce-djelovanje

  NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

  Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.