All comments on :
Lipikar Stick AP+

Stik protiv svrbeža. Protiv iritacija. Protiv češanja. Koža sklona atopiji. Bebe, djeca i odrasli.

3337875566254
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lipikar-stick-ap-+-stik-protiv-svrbeza-protiv-cesanja-atopija-suha-nadrazena-koza

18 recenzije

5.018

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Hvala na ovom proizvodu ”

Kontaktni dermatitis i užasne rane na rukama dovode do neizdrživa svraba i potrebe za grebanjem i češanjem ruku, što samo pogoršava stanje. Zahvaljujući ovom proizvodu svakodnevne tegobe su se smanjile, svrab se nakon aplikacije smiri i normalno funkcioniram i obavljam svakodnevne obaveze. Preporuke svima, koža će vam biti zahvalna.

Napisao/la: 

5

“ Odlično ”

Super proizvod,mali stick velika pomoć. Beba ima AD i svaki put kad se krene češati stick stiže u pomoć,smiri svrbež i crvenilo. Pakiranje je vrlo praktično i jedan stick može dugo trajati jer se stvarno malo troši. Moje preporuke za ovaj proizvod.

Napisao/la: 

5

“ Stick ”

Odličan proizvod ☺ Preporuka svima

Napisao/la: 

5

“ Sjajan proizvod ”

Smiruje crvenilo odmah nakon primjene. Jako smo zadovoljni proizvodom. Prakticno pakiranje, omogucuje nam brzu i jednostavnu primjenu na putovanjima, bazenu... Ne ostavlja masne tragove, brzo se upija.

Napisao/la: 

5

“ Lipikar stick AP+ ”

Proizvod se nalazi se u manjem, izrazito praktičnom pakiranju. Vrlo je lagan te je ugodne, kremaste teksture. Prilikom nanošenja na kožu ne ostavalja nikakve tragove. Osjećaj ugode je izražen. Koristila sam ga unazad tri do četri tjedna, te mogu potvrditi da je svrbež u potupunosti nestao, kao i crvenilo kože koje mi već godinama zadaje probleme. Svakako za preporuku.

Napisao/la: 

5

“ ccc ”

divno

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci