All comments on :
Lipikar Stick AP+

Stik protiv svrbeža. Protiv iritacija. Protiv češanja. Koža sklona atopiji. Bebe, djeca i odrasli.

3337875566254
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lipikar-stick-ap-+-stik-protiv-svrbeza-protiv-cesanja-atopija-suha-nadrazena-koza

18 recenzije

5.018

Napisao/la: 

5

“ Wonder-stick ”

Ovaj stick je zbilja čudo, kratko ga imamo i spasio mi je ruke koje mi zimi (čim krene vjetar i grijanje) krvare koliko su suhe i pucaju... govorim o crvenim rukama koje svaka krema peče do neizdržljivosti. Mališanu mažemo lice, ruke...Fantastično nešto, nježno, a učinkovito - ovo je odsad pa nadalje u mojoj torbici i u mom domu.

Napisao/la: 

5

“ Wonder-stick ”

Ovaj stick je zbilja wonder - čudo, kratko ga imamo i spasio mi je ruke koje mi zimi (čim krene vjetar i grijanje) krvare koliko su suhe i pucaju... govorim o crvenim rukama koje svaka krema peče do neizdržljivosti. Mališanu mažemo lice, ruke...Fantastično nešto, nježno, a učinkovito - ovo je odsad pa nadalje u mojoj torbici i u mom domu.

Napisao/la: 

5

“ Tako malo, a tako puno.. ”

Svrbež je bio naš najveći neprijatelj..zvuk češanja budio nas je noćima, unosio nervozu i oduzimao nam željeni mir. Prva reakcija sina na upoznavanje sa stickom AP+ bila je To ću ja brzo potrošiti! jer svrbež je bila prečesta i češanjem bi nastajale dublje ranice na nježnoj dječjoj koži. Stick je vrlo brzo pokazao svoju moć djelovanja i postao je dobri duh naše obitelji, uvijek blizu malih rukica koje su ga spremno otvarale i mazale suhe ranice. Djeluje izuzetno brzo, otklanja svrbež u trenu i vraća osmjeh na lice. Za našu obitelj ovaj proizvod, iako naizgled tako malen s druge strane znači tako puno..hvala!

Napisao/la: 

5

“ SOS stick ”

Stick je vrijedan svake pohvale. Željno smo ga iščekivali, i sad kad je tu, dostupan,zadovoljava sve naše potrebe. Pakiranje je prakticno, stane bilo gdje. Nanosi se direktno na kožu što je veliki plus u trenutku kada djetetu zatreba, a voda za pranje ruku nije pri ruci. Djeluje umirujuće na kožu, nema češanja jer nema ni svrbeža nakon primjene sticka. Koža je nahranjena,a ekcemi su vidno smanjeni tako da smo uporabu kortikosterioda sveli na minimum. Preporučam ga svim atopičarima te onima sa jako suhom i iritiranom kožom.

Napisao/la: 

5

“ Otkriće ”

Stick je vrijedan svake pohvale. Željno smo ga iščekivali, i sad kad je tu, dostupan,zadovoljava sve naše potrebe. Pakiranje je praktično, stane bilo gdje. Nanosi se direktno na kožu što je veliki plus u trenutku kada djetetu zatreba, a voda za pranje ruku nije pri ruci. Djeluje odlično na kožu. Ekcemi su vidljivo manji, a koža je obnovljena i nahranjena. Otkad imamo stick, gotovo da i ne posežemo za kortikosterodima. Definitivno vrijedan preparat za sve atopičare i one sa iritiranom i suhom kožom.

Napisao/la: 

5

“ Prezadovoljna ”

Super

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci