All comments on :
Lipikar Stick AP+

Stik protiv svrbeža. Protiv iritacija. Protiv češanja. Koža sklona atopiji. Bebe, djeca i odrasli.

3337875566254
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lipikar-stick-ap-+-stik-protiv-svrbeza-protiv-cesanja-atopija-suha-nadrazena-koza

18 recenzije

5.018

Napisao/la: 

5

“ Čaroban stick ”

Pošto radim posao čistačice i imam osjetljivu , ispucanu i suhu kožu onda od sredstava za čišćenje dobim svrbež kojeg mogu zaustaviti samo uz lipikar stick. Kada se ruke i lipikar stick s osjećajem lakoće spoje i cijelu me osvoje. Malo čudo. kada namazem ruke svaka veza sa stvarnošću mine, na čarobno putovanje ruke od ugode odlete. Najljepše je kada ruke namazem tom kremom pa se osjećam kao nakon šetnje nebom. Ta krema kožu hrani I od svih štetnih utjecaja nju brani. Za žene ti si raj njege. Najbolje cijene i kvalitetu iznimnu posjedujete oduvijek Zato Vama vjerujem uvijek i zauvijek. 😀

Napisao/la: 

5

“ Čarobna krema ”

"Čarobna krema" je novo ime ovog sticka - naime , tako ga je prozvala naša curica. Kako smo kod svakog svrbeža ili iritacija posezali za stickom, a svrbež bi nestao ili se smanjio u jako kratkom vremenu, mislim da je Lipikar STICK AP+ stvarno zaslužio taj nadimak. Nakon korištenja koža više nije bila iziritirana i što je najvažnije nije više postojao taj neugodan osjećaj zatezanja i svrbeža. Ono što me posebno oduševilo je lakoća korištenja, jer je proizvod prikladan da ga samostalno koriste i najmlađi. Još jedan velik plus je što u svom sastavu nema kortikosteroida, pa samim time kod većine neće biti straha od učestalog korištenja. Kako je naša curica jesenas krenula u školu, a atopijski dermatitis nam je povezan s alergijama, sa školom su krenule i naše pojačane muke. Ali zato se tu pojavio Lipikar STICK AP+ uz koji je boravak u školi postao podnošljiviji. Naime, nosi ga u školskoj torbi, i uz razumijevanje učiteljice, dozvoljeno joj je da ga u slučaju potrebe slobodno koristi i tijekom nastave, jer joj znatno olakšava i ublažava iritacije i svrbež. Uz Lipikar STICK AP+ u školu se ide s osmijehom.

Napisao/la: 

5

“ Savršeni stick ”

Svake pohvale za stick praktičan, brzo učinkovit, sve pohvale. Imam dvoje djece na kojima sam isprobala proizvid, naravno silom prilika. Sin se potužio da ga češe vrat,čim sam namazala češanje je prestalo i crvenilo se počelo povlačit. A kćeri čim zapuše malo bure, odmah joj se lice počme crvenit i koža postane suha. tada to nju češe, odma sam namazala i svrbež je prestao, a crvenilo se lagano počelo povlačiti. Prezadovoljna sam sa proizvodom.

Napisao/la: 

5

“ Super Stick ”

LIPIKAR STICK AP+ nam je baš dobro došao te smo ga testirali na godišnjem odmoru. Praktično je pakiran jer se može spremiti u torbu, a lako i u džep. Dobro je što je u obliku sticka koji se treba direktno aplicirati na kožu, a ne mazati rukom kao ostale kreme ( jer ruke nisu uvijek čiste). U trenutku pojave svrbeži i crvenila kože STICK AP + obilno smo nanijeli na kožu. Nakon nekog vremena svrbež se povukla i crvenilo nestalo. Nagon za svrbeži je umanjen te su tada i faze svrbeža prorijeđene. STICK AP + koristili smo i nakon kupanja u moru kada je koža bila opečena od sitnih planktona. Nakon obilnog mazanja neugodno žarenje i peckanje je nestalo, a zadobiveno crvenilo se ubrzo povuklo. Po mom mišljenju STICK AP + je zadovoljavajući i preporučila bi ga za korištenje.

Napisao/la: 

5

“ "Uvečer prije spavanja stick smo obavezno morali ostaviti pored kreveta, jer se navikla da posegne za njim . " ”

Lipikar STICK AP + smo koristili mjesec dana svakodnevno. S obzirom da je kod naše Tee atopijski dermatitis udružen s cijelom "ekipom" alergija ekcemi i svrbež su naša svakodnevica. Prvih nekoliko dana smo morali Teu podsjećati da uzme stick kad ju je počelo svrbiti, međutim vrlo brzo se naviknula da ga koristi pa ga je nosila sa sobom svuda. S obzirom na veličinu, odličan je za ponijeti, pa je išao s nama i u posjet kod bake, u šetnju, na more, pa čak i na plažu. Uvečer prije spavanja stick smo obavezno morali ostaviti pored kreveta, jer se navikla da posegne za njim umjesto kortikosteroidnih krema. Kako smo stick koristili određeno vrijeme, crvenilo kože se prorijedilo, a faze svrbeži su postale zasad malo rjeđe. Stick smo koristili nekoliko puta čak i kod svrbeža koji su uzrokovali ugrizi komaraca. S obzirom da smo super zadovoljni s ovim proizvodom, s nestrpljenjem iščekujemo da se pojavi na tržištu, jer smo se sad navikli na njega a više ga nema.. :(

Napisao/la: 

5

“ Moj trogodišnjak je naučio kako si sam može pomoći kada ga koža svrbi. Proizvod je odličan baš zbog toga što ga djeca mogu sama nanositi. ”

U ovih mjesec dana korištenja Lipikar AP+ sticka, moj trogodišnjak je naučio kako si sam može pomoći kada ga koža svrbi. Proizvod je odličan baš zbog toga što ga djeca mogu sama nanositi. Mazanje stickom kod nas je urodilo zabavom. Svaki put kada bi mazala djecu, uslijedilo bi škakljanje. U početku im je bilo smješno to mazanje. Rekli su da ih škaklja, a na kraju je to bio način da ih pridobijem za mazanje. Proizvod zaustavlja svrbež, ne peče na iritiranim dijelovima kože, a to je jako važno te ne stvara još veći osjećaj suhoće. Još jedna dobra stvar je ta da stane u svaku torbu. Mi ga uvijek nosimo sa sobom.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci