All comments on :
Lipikar Syndet AP+

Vrlo nježna formula za pranje tijela.

3 337 875 537 308
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lipikar-syndet-ap-+-sredstvo-za-pranje-tijela-bez-sapuna-mirisa-parabena-suha-osjetljiva-nadrazena-koza

33 recenzije

5.033

Napisao/la: 

Godine starosti: 50-59 godine

5

“ Hvala La Roche-Posay ”

Po preporuci dermatologa koristim Lipikar Syndet AP+ i Lipikar Baume AP+, spas za moju atopičnu kožu.Nema više suhoće ni svrbeža kože samo osjet ugode. Toplo ga preporučujem!

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Preporuke! ”

Kupila sam ovaj proizvod nakon što sam dobila tester na kućnu adresu. Budući da imam velikih problema s kožom iskoristila sam tester na licu i pokazao se kao savršen za uklanjanje sminke, ali i smirenje crvenila. Proizvod za svaku preporuku!

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ Jedini pomogao ”

Mjesecima sam muku mučila za kožom tijela, točnije potkoljenica. Imala sam ogromne osipe na cijeloj dužini potkoljenica. Nisu ni svrbili čak, samo su bili crveni i nešto suvlji. Svašta sam isprobala, ali osipi nisu prolazili. Zatim sam isprobala ovaj gel i balzam iz istoimene kolekcije. Nakon tjedan dana tuširanja i mazanja sa ovim proizvodima osipi su 85% nestali,a uskoro će i ovaj ostatak biti riješen. Koža mi je toliko glatka, nahranjena i mekana da je to za mene skroz nešto novo. Od srca preporučujem svima!

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Savršenstvo 😍 ”

Obožavam ovaj proizvod jer je to naš spas!! Toliko bačenog novca na proizvode koji nam nisu pomagali već još više isušivali kožu i izazvali iritacije, a ovo nam je spas!!! 😍😍😍 Suprug ima užasnu kožu lica i to mu je pomoglo, a ja imam rane koliko mi je koža užasna ovo mi je spas sveee jee!! Bez ovoga dan ne počinje niti ne završava 😊

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ savršen proizvod ”

bebac sad 6 mj, isprobali smo puno proizvoda koji bi nam pomogao s dermatitisom, i odlucili smo probati La Roche-Posay lipikar ap+ liniju, posto smo dobili jako puno preporuka i hvale na proizvode, nismo pozalili, bebina koza se preporodila i ocistila, puno mirnije spava, ja presretna jer se mogu malo odmoriti 😊 sretna beba, sretna mama 💜

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ OBOŽAVAM ”

Nakon niza i niza promašaja, nakon svih mogućih problema počevši s kožnim problemima kao dijete, te usput i ispadanjem kose u krugovima, napokon sam našla nešto što vrijedi. Da započnem. Već godinama mučim muku s anemijom, a usput izgleda i atopijskim dermatitisom, do te mjere da čim se okupam u imalo toplijoj vodi izbije mi krv gdje god je isla topla voda i to svrab ne prestaje. To zna izgledati jako strašno, kao kakvi podljevi. Ne postoji mjesto gdje mi se to nije pojavilo. Nakon kupnje svakakvih proizvoda, počevši od dječijih u vidu Nivee, Mustele, Mixe, nakon kupnje Afrodite, pa prelaska na Dove i neke kremastije, završila sam na Nuxe koji mi također nije pomogao. Ovo što pričam mi se događa makar jednom u 3 dana. Pokušala sam sve, pokušala sam dječiju njegu, pokušala sam svakakve mazalice da spriječim to izbijanje krvi na kožu, pokušala sam spriječiti suhoću.. Ništa nije pomoglo. Neki dan mi je kući došao tester ovog proizvoda.. I, samo ću reći da je ovo napokon otkriće za mene, da se počešala nisam niti mi je krv izbila. Imala sam napokon normalno kupanje i normalan san. Koža mi je bila toliko glatka da potrebe za kremom za tijelo nije bilo. Ako mi je tester pomogao, ne znam što će cijeli proizvod. Žao mi je samo što ne mogu uploadat sliku problema koji ja imam kad kažem da mi izbija krv. Ovaj proizvod je, da kucnem u drvo, svw najbolje.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci