Lipikar Syndet AP+

Vrlo nježna formula za pranje tijela.
Bez sapuna. Bez mirisa. Bez parabena.

3 337 875 537 308
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lipikar-syndet-ap-+-sredstvo-za-pranje-tijela-bez-sapuna-mirisa-parabena-suha-osjetljiva-nadrazena-koza

31 recenzije

5.031

Napisao/la: 

5

“ Za moju mamu ”

Više ni sama ne znam kako sam došla do uzoraka(vjerojatno sam čačkala po internetu), ali hajde da ih probamo. Upravo mi se doselila mama koja ima 80 godina i uglavnom leži u krevetu s pelenama. Mama je oduševljena jer ona ne voli mirise, a i sama može ovo upotrijebiti jer je na pumpicu i toliko s rukama može da se malo osvježi dok mene nema kod kuće.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Nježnost i njega u jednom proizvodu ”

Ovaj proizvod bih preporučila svima koji od proizvoda za tuširanje imaju visoke i stroge ali jednostavne standarde. Riječ je o tuširalici vrlo solidnih sastojaka (bez alkohola, parfema, parabena) koji osjetljivu kožu neće ni iritirati ni dehidrirati već samo nježno očistiti. Ukoliko tražite puno luksuzne pjene i očaravajući miris - ovo nije tuširalica za vas. Međutim, ne zaboravite da ta "luksuzna" pjena zapravo isušuje vašu kožu, baš kao i "očaravajući" miris jer s njim najčešće u paketu ide i alkohol...

Napisao/la: 

5

“ Lipikar Sydent AP+ čista petica! ”

Budući da godinama imam problema sa suhom i nadraženom kožom sklonom iritaciji, strogo pazim na proizvode koje ću koristiti u svakodnevnoj rutini. Dobivši uzorak Syndet AP+ i Syndet AP+ balzama, odlučila sam ih odmah isprobati. I naravno, nisam požalila. Izuzetno je ugodne teksture, blag i nježan, nema parfema. Koža nakon pranja je meka, hitratizirana i podatna. Koristila sam ga i za pranje svoje djevojčice i dječaka koji također imaju problema sa suhom kožom i oduševila sam se- nema više češanja. Konkretno u mom slučaju, nakon pranja obavezno je bilo nanošenja mlijeka ili balzama na tijelo. Nakon pranja sa Syndetom AP+ to više nije potrebno i ja sam više nego oduševljena i još uvijek začuđena. Koža je čista, meka, glatka i hidratizirana. Hvala Vam na ovom proizvodu koji postaje nezaobilazan dio naše svakodnevne rutine.

Napisao/la: 

5

“ Idealna njega koju svaka koža zaslužuje :) ”

Nisam mogla dočekati da Lipikar testerčići stignu u moje ruke i da napokon isprobam ova dva proizvoda u kombinaciji. Moram napomenuti kako je moja koža izrazito suha, sklona perutanju i crvenilu , naročito u ovo prijelazno stanje zima/proljeće kada moja koža "podivlja". Svakodnevno sam u ovih 5 dana koristila Lipikar Sydnet i Lipikar Baume i već nakon prve primjene uočila promjene. Koža mi je mekša, glađa i izrazito "nahranjena". Problem perutanja, crvenila i suhoće uveliko je riješen ,te ove proizvode preporučam i dodajem među svoje omiljene proizvode. :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Za cijelu obitelj ”

Gel koristimo za petogodišnjeg sina koji ima atopijski dermatitis. Koristimo ga i za pranje njegove kose jer ne nadražuje vlasište kod čestog pranja, a kožu tijela ostavlja mekanom i nahranjenom. Od kada smo prije 7 mjeseci dobili bebicu, koristimo ga i za nju kod svakodnevnog pranja. Pomogao nam je kada je beba imala tjemenicu koje smo se kroz mjesec dana riješili. Volim što nam je dovoljan jedan proizvod za oboje djece. Često ga i mama ukrade, pogotovo u zimskim mjesecima kada mi je koža jako suha i uporabom syndeta zajedno sa balzamom, perutanje kože mi se skroz povuče.

Napisao/la: 

5

“ Lipikar Syndet AP+ ”

Ovaj proizvod je pravo čudo, nema više zatezanja kože nakon tuširanja, koža je umirena, glatka i hidratizirana. Ne treba mi ni puno proizvoda za njegu nakon tuširanja, jer je koža već dovoljno hidratizirana tijekom tuširanja.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci