All comments on :
Lipikar Syndet AP+

Vrlo nježna formula za pranje tijela.

3 337 875 537 308
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lipikar-syndet-ap-+-sredstvo-za-pranje-tijela-bez-sapuna-mirisa-parabena-suha-osjetljiva-nadrazena-koza

33 recenzije

5.033

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ Omiljeni proizvod za tuširanje - kratki osvrt ”

Prije nego što sam počela koristiti Lipikar Syndet AP+, koristila sam samo Lipikar Baume AP+. Danas koristim oba proizvoda. Da vas ukatko uvedem u priču... Lipikar Baume AP+ je proizvod koji je pomogao mojoj koži kada joj je to bilo najpotrebnije, a pomaže joj i dan danas. Problem je izbio prije cca 5 godina kada sam primjetila prve značajke atopijskog dermatitisa. Išla sam kod liječnika opće prakse, po bolnicama, na testiranja za alergiju i sl. i ništa, ali baš ništa mi nije pomoglo niti su mi rekli konkretno što mi je. Na zadnjem posjetu, liječnica opće prakse savjetovala mi je da si kupim Lipikar Baume AP+ i kupila sam ga. Naravno sumnjala sam u njegovu djelotvornost zbog toga što sam mislila da ovaj svrbež, krastice i neugodan osjećaj na nogama neće ništa spriječiti niti ublažiti. Dogodilo se upravo suprotno. Lipikar Baume AP+ je obnovio moje noge. Može se reći da mi se dermatitis javlja sezonski, sredinom zime i pocetkom proljeća dok sam ljeti, ako se to može tako reći, pošteđena. Lipikar Syndet AP+ sam probala prije par mjeseci. Mogu vam reći da sam se preporodila. Lipikar Syndet AP+ je vrlo djelotvoran. Mliječno bijele boje je, bez mirisa , sapuna i parabena. Sjećam se trenutka kada sam ga prvi put koristila, koliko sam olakšanje odmah osjetila. Odmah je djelovao na moju osjetljivu kožu, smanjio svrbež i iritaciju. To vam mogu potvrditi jer sam ga prvih tjedan dana koristila bez korištenja Lipikar Baume AP+ prozivoda, da se uvjerim u djelotvornost ovoga. Nije mi trebalo ni tjedan dana da shvatim koliko je ovaj proizvod savršen. Pri kraju sam sa Lipikar Syndet AP+ i potreban mi je novi prozivod jer sam uz sve to i student koji si ipak malo teže može priuštiti ovaj prozivod. Ali kako se kaže, zdravlje prije svega! Također, bitna stavka koja mi se sviđa kod ovih proizvoda je ta što je siguran od prvog dana života i zbog toga ne sumnjam da ću kada jednog dana budem imala djecu i njih njegovati s ovim proizvodima, i brojnim drugim iz La Roche-Posay linije.

Napisao/la: 

5

“ nježan spas za velike probleme ”

Lipikar Syndet AP+ i njegov blizanac Baume AP+ puno su mi pomogli u rješavanju problema sa suhom kožom i svrbežom koji zna biti jako naporan i nisam mislila da će mi u tako kratkom vremenu pokazati svu svoju snažnu a opet nježnu moć i olakšati mi borbu sa suhom kožom i popratnim pojavama koje nastaju.Preporučam svima.

Napisao/la: 

5

“ Za moju mamu ”

Više ni sama ne znam kako sam došla do uzoraka(vjerojatno sam čačkala po internetu), ali hajde da ih probamo. Upravo mi se doselila mama koja ima 80 godina i uglavnom leži u krevetu s pelenama. Mama je oduševljena jer ona ne voli mirise, a i sama može ovo upotrijebiti jer je na pumpicu i toliko s rukama može da se malo osvježi dok mene nema kod kuće.

Napisao/la: 

5

“ Nježnost i njega u jednom proizvodu ”

Ovaj proizvod bih preporučila svima koji od proizvoda za tuširanje imaju visoke i stroge ali jednostavne standarde. Riječ je o tuširalici vrlo solidnih sastojaka (bez alkohola, parfema, parabena) koji osjetljivu kožu neće ni iritirati ni dehidrirati već samo nježno očistiti. Ukoliko tražite puno luksuzne pjene i očaravajući miris - ovo nije tuširalica za vas. Međutim, ne zaboravite da ta "luksuzna" pjena zapravo isušuje vašu kožu, baš kao i "očaravajući" miris jer s njim najčešće u paketu ide i alkohol...

Napisao/la: 

5

“ Lipikar Sydent AP+ čista petica! ”

Budući da godinama imam problema sa suhom i nadraženom kožom sklonom iritaciji, strogo pazim na proizvode koje ću koristiti u svakodnevnoj rutini. Dobivši uzorak Syndet AP+ i Syndet AP+ balzama, odlučila sam ih odmah isprobati. I naravno, nisam požalila. Izuzetno je ugodne teksture, blag i nježan, nema parfema. Koža nakon pranja je meka, hitratizirana i podatna. Koristila sam ga i za pranje svoje djevojčice i dječaka koji također imaju problema sa suhom kožom i oduševila sam se- nema više češanja. Konkretno u mom slučaju, nakon pranja obavezno je bilo nanošenja mlijeka ili balzama na tijelo. Nakon pranja sa Syndetom AP+ to više nije potrebno i ja sam više nego oduševljena i još uvijek začuđena. Koža je čista, meka, glatka i hidratizirana. Hvala Vam na ovom proizvodu koji postaje nezaobilazan dio naše svakodnevne rutine.

Napisao/la: 

5

“ Idealna njega koju svaka koža zaslužuje :) ”

Nisam mogla dočekati da Lipikar testerčići stignu u moje ruke i da napokon isprobam ova dva proizvoda u kombinaciji. Moram napomenuti kako je moja koža izrazito suha, sklona perutanju i crvenilu , naročito u ovo prijelazno stanje zima/proljeće kada moja koža "podivlja". Svakodnevno sam u ovih 5 dana koristila Lipikar Sydnet i Lipikar Baume i već nakon prve primjene uočila promjene. Koža mi je mekša, glađa i izrazito "nahranjena". Problem perutanja, crvenila i suhoće uveliko je riješen ,te ove proizvode preporučam i dodajem među svoje omiljene proizvode. :)

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci