All comments on :
Toleriane Ultra Fluide

Fluid sa snažnim umirujućim djelovanjem

3337872414091
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-toleriane-ultra-fluide-fluid-za-lice-njega-krema-mjesovita-i-masna-osjetljiva-koza-umirujuce-djelovanje

10 recenzije

5.010

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Odličan ”

Odlična hidratacija za osjetljivu kozu.

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Najdraži dio dana ”

Ovaj proizvod pomogao mi je u najtežem razdoblju vezano za moju kožu i stvarno sam joj jako zahvalna. Umanjuje crvenilo te daje potrebno hidrataciju za normalni i zdrav izgled kože. Osim toga, preporučam ljudima koji imaju ožiljke jer ih uklanja tako da potpuno nestanu ili budu minimalne vidljivosti. Nakon nanošenja se na kožu, osjetim da je prodisala i dobila sve potrebne hranjive tvari da bi održala svoju elastičnost i zategnutost. Zato mi je najdraži dio dana upravo kada je nanesem. Uopće se ne brinem za nepravilnost i nesavršenosti koje će mi se pojaviti u budućnosti jer znam da sam ključnu stvar napravila. Nabavila kremu koja mi savršeno odgovara. Preporučam svakome, nećete požaliti.

Napisao/la: 

5

“ Tople preporuke! ”

Izvrstan proizvod! Imam normalnu, ali osjetljivu kozu lica. Kako sam zbog iznenadnog problema s aknama morala lice tretirati raznoraznim otopinama i agresivnim kremama, koza lica postala je iziritirana, crvena i imala sam osjecaj zatezanja. Moje lice nije podnosilo ni jednu kremu osim ove, koja je moju kozu hidrirala i pomogla joj da se sto brze oporavi.

Napisao/la: 

5

“ Najbolja krema za mješovitu, osjetljivu kožu ”

Toleraine Fluide je prvi izbor za njegu mješovite kože. Budući da mi je koža sklona nepravilnostima, uz proizvode iz Effaclar linije koristim i ovu kremicu. Fluid odmah djeluje, istog trenutka umiruje kožu, smanjuje crvenilo, poboljšava izgled kože, a zahvaljujući laganoj teksturi ne začepljuje pore. Dapače, preporučila bih ga svima sa problematičnom, masnom kožom. Nakon nanošenja, osjećaj ugode, svježine, nahranjene i hidratizirane kože traje cijeli dan. T-zona ostaje lijepa, čista, bez sjaja, ne masti se. Kremica se jednostavno nanosi, dovoljna su već samo dva potiska pumpice, a k tome je i odlična podloga za make-up. Pakiranje je izuzetno praktično i ultrahermetičko što je fantastična inovacija. Toleraine Fluid je pravi “must have”! Nakon što sam ga isprobala, ne odvajam se više od njega. Doista sam dugo tragala za ovakvim svestranim proizvodom, a mislim da je jedan od najboljih La Roche Posay proizvoda.

Napisao/la: 

5

“ Najbolja krema za mješovitu, osjetljivu kožu. ”

Toleraine Ultra Fluide je nezaobilazna krema za njegu mješovite, osjetljive kože. Budući da mi je koža mješovita i sklona nepravilnostima, uz proizvode iz Effaclar linije koristim i ovaj predivan fluid koji je nježan a istodobno učinkovit. Osjetljivu kožu istog časa umiruje, smanjuje crvenilo, poboljšava teksturu kože, a svježi osjećaj nahranjene i hidratizirane kože traje tokom cijelog dana. Pri tome, lagana, nemasna struktura djeluje savršeno, daje osjećaj ugode, a T-zona ostaje lijepa, čista, ne masti se. Jednostavno se nanosi, već dva potiska pumpice dovoljna su, brzo se upija i time stvara odličnu podlogu za make-up. Pakiranje je praktično, ultrahermetičko što je izuzetno bitno. Ovo je definitvno pravi "must have" i sigurna sam da kad jednom isprobate ovaj fluid, nećete se odvajati od njega. Proizvod za kojim sam dugo tragala, a zasigurno i jedan od najboljih La Roche Posay proizvoda.

Napisao/la: 

5

“ Njega i za masnu kožu ”

Imam masnu koža je itekako osjetljiva i sklona crvenilu. Zbog toga mi je ovaj fluid odličan dio moje večernje rutine kada trebam smiriti kožu nakon make-upa a bez da me dodatno zamasti, začepi pore i stvori nove prištiće. Ujutro je koža meka, hidratizirana, umirena bez dodatnog sjaja i spremna za ponovno nanošenje make-upa. Iako je dobra podloga za make-up ipak ju u tu svrhu koristim samo kroz najhladnije mjesece. Preporučam svima s masnom ali osjetljivom kožom kao korak u večernjoj rutini.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci