EFFACLAR Tonik

Adstringentni tonik koji potiče mikroljuštenje

3433422408159
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-effaclar-tonik-adstringentni-potice-mikroljustenje-masna-koza-odcepljivanje-pora-zacepljene-pore-ciscenje-lica

5 recenzije

5.05

Napisao/la: 

5

“ Pravo otkriće ”

Effaclar tonik je definitivno moj favorit, večernje, dnevno nanošenje, masna koža je prošlost! Jako sam zadovoljna rezultatima, napokon zbogom masnoj i sjajnoj T zoni! Koža je čista, nepravilnosti nestaju, a s ostalim proizvodima Effaclar linije se odlično nadounjuje!

Napisao/la: 

5

“ tko kaže da savršenstvo ne postoji? ”

Savsenstvo i sklad postoji uz effaclar tonik! Problem sa prosirenim porama i viskom sebuma ubrzo je nestao redovitim koristenjem effaclar tonika. Moj dermatolog je uvidio problem i odmah znao najbolji problem u borbi protiv viska sebuma. Otad na mome licu nema prosirenih pora i viska sebuma. Effaclar je postao moja svakodnevna rutinu i ucinio me sretnijom i zadovoljnijom osobom.

Napisao/la: 

5

“ Snaga tonika ”

Ovo je čudotvorni tonik za masnu kožu. U kratkom vremenu predio T zone na licu se ujednačio i pročistio. Iako sadrži alkohol, koji se i osjeti u mirisu, nije kožu izritirao čega sam se pribojavala, već pobjedonosno spasio i očistio u kratkom roku.

Napisao/la: 

5

“ Fenomenalan ”

Tonik je divan za jutarnje ciscenje koze, posebno T zone gdje mi koza bude izrazito masna. Kako je postao dio moje jutarnje rutine koza mi se mnogo poboljsala.

Napisao/la: 

5

“ odlican ”

Ovaj tonik je uistinu odlican!
imam problema sa izrazito masnom t-zonom i on mi ucinkovito uklanja sebum, ponajprije s cela, gdje te masnoce ima najvise.
jako sam zadovoljna!

    LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

    Ostali članci