All comments on :
EFFACLAR Tonik

Adstringentni tonik koji potiče mikroljuštenje

3433422408159
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-effaclar-tonik-adstringentni-potice-mikroljustenje-masna-koza-odcepljivanje-pora-zacepljene-pore-ciscenje-lica

7 recenzije

5.07

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Odlican tonik ”

Preporuka tonika,odlicno pomaze umiriti kozu i osigurava da je sva sminka skinuta. Takoder drzi pod kontrolom masnu kozu. Ne bih preorucila suhim tipovima koze,effaclar linija moze naglasiti suhocu.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ napokon bez proširenih pora ”

Odličan tonik koji me je napokon riješio mitesera i proširenih pora, lice je glatko i meko ( nakon njega je obavezna hidratantna krema). Ali napokon puder na licu izgleda ljepo. Nakon njega isprobavan i ostale proizvode jer nisam požalila ni sekunde što sam ga kupila.

Napisao/la: 

5

“ Pravo otkriće ”

Effaclar tonik je definitivno moj favorit, večernje, dnevno nanošenje, masna koža je prošlost! Jako sam zadovoljna rezultatima, napokon zbogom masnoj i sjajnoj T zoni! Koža je čista, nepravilnosti nestaju, a s ostalim proizvodima Effaclar linije se odlično nadounjuje!

Napisao/la: 

5

“ tko kaže da savršenstvo ne postoji? ”

Savsenstvo i sklad postoji uz effaclar tonik! Problem sa prosirenim porama i viskom sebuma ubrzo je nestao redovitim koristenjem effaclar tonika. Moj dermatolog je uvidio problem i odmah znao najbolji problem u borbi protiv viska sebuma. Otad na mome licu nema prosirenih pora i viska sebuma. Effaclar je postao moja svakodnevna rutinu i ucinio me sretnijom i zadovoljnijom osobom.

Napisao/la: 

5

“ Snaga tonika ”

Ovo je čudotvorni tonik za masnu kožu. U kratkom vremenu predio T zone na licu se ujednačio i pročistio. Iako sadrži alkohol, koji se i osjeti u mirisu, nije kožu izritirao čega sam se pribojavala, već pobjedonosno spasio i očistio u kratkom roku.

Napisao/la: 

5

“ Fenomenalan ”

Tonik je divan za jutarnje ciscenje koze, posebno T zone gdje mi koza bude izrazito masna. Kako je postao dio moje jutarnje rutine koza mi se mnogo poboljsala.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci