All comments on :
EFFACLAR
ULTRA KONCENTRIRANI SERUM

Dnevni piling protiv mrlja i nepravilnosti u odrasloj dobi

3337875722827
Pogledajte detalje proizvoda
EFFACLAR  ULTRA KONCENTRIRANI SERUM  packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

4 recenzije

5.04

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Koza mi je meksa i zagladjenija. ”

Koristim serum 15-ak dana i od koze koja je masna, ali sklona perutanju na pojedinim djelovima , moje lice je sada preporođeno. Koza mi je meksa, zagladjenija, nema perutavih dijelova i znate onaj osjecaj kad se jednostavno volite pogledati u ogledalo . U tom periodu sam imala i PMS a ni jedna akna mi nije izasla. Odusevljenje na najjace :-) Ne pretjerujem , jer ja sam osoba koja se dugo godina bori sa kozom koja je svakakva , jedino ne lijepa i zdrava , i koja je probala svakakve proizvode i nisu mi s tolikim uspjehom , pogotovo u ovako kratkom roku pomogli. Jedva cekam promjenu nakon potrosene bocice, a i svoh ostalih koje ce biti obavezne u mojoj rutini njege koze. Ps. Sada cu napokon moci i ja bez sminke hodati :-)

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Obozavateljica La Roche-Posay proizvoda iz effaclar linije ”

Kao velika obozavateljica La Roche-Posay proizvoda iz effaclar linije, bila sam odusevljena saznavsi da mi na adresu stize LRP Ultra koncentrirani serum. Nisam bila narocito skepticna s obzirom da effaclar linija odlicno djeluje na moju masnu kožu sklonu aknama. Bacila sam se odmah u probavanje i mogu reci da je potvrdilo moju neskepticnost. Tijekom nanosenja samog seruma, prvo se pojavljuje osjecaj laganog peckanja koji ubrzo nestane, a zatim postane ljepljiv. Ja sam ga koristila u kombinaciji sa Effaclar H kremicom radi same hidratacije bez koje ovaj serum ne moze odraditi posao do kraja, rezultat tijekom prvog koristenja; koža zdravog sjaja. Rezultat nakon 15 dana testiranja proizvoda: mrljice vidljivo svjetlije, koža divnog zdravog sjaja, bez novih upala. Iako mi je prva bočica, ne bih rekla da je zadnja. :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Serum me za ovo kratko vrijeme oduševio ”

Serum me za ovo kratko vrijeme oduševio, primjećuju se velike promijene na koži za ovo kratko vrijeme korištenja što me ugodno iznenadilo i jako sam zadovoljna što su i drugi oko mene to primjetili. Moja koža izgleda zdravije i ljepše, primjećuju se velika poboljšanja, koža izgleda zdravije i nahranjeno, čak su neke flekice od bubuljica postale manje vidljive. Serum je jako pozitivno utjecao na moju kožu i napravio vidljive promjene što ni jedan proizvod do sada nije. Svakako bih ga preporučila svima koji kao i ja imaju problema sa kožom lica i žele ponovno imati zdravu kožu i vratiti svoje samopouzdanje, te se žele ponovno osjećati ljepo u svojoj koži.

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Ultra koncentrirani serum ”

Odličan serum! Nakon svega tri tjedna korištenja smanjile su se postupalne hiperpigmentacije. Ten je ujednačeniji i blistaviji. Sve preporuke!

    LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

    Ostali članci