Effaclar DUO (+)

Njega za aknama sklonu kožu koja djeluje protiv nepravilnosti, njihovih tragova i ponovne pojave.

3337872414084
Pogledajte detalje proizvoda
Effaclar DUO (+) packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

29 recenzije

5.029

Napisao/la: 

5

“ Preporuke!! ”

Nakon borbe s aknama ostale su mi crvene mrlje na licu koje su uz korištenje Effaclara sve manje izražene :))

Napisao/la: 

5

“ Supermen među kremama ”

Dok niste izumili ovu formulu, morala sam paralelno koristiti dvije kreme. Effaclair duo+ mi je uvelike olakšao i smanjio mjesečne troškove a moja koža je također zahvalna jer se nepravilnosti ispravljaju, crvenilo umiruje i pritom koža diše.

Napisao/la: 

5

“ top prozivod ”

nešto najbolje što sam ikada koristila :D prije nekoliko dana sam počela koristiti tester ovog proizvoda i već nakon prvog nanošenja koža mi se bila mekanija i hidratiziranija, mislim da je odsad u mojoj svakodnevnoj upotrebi

Napisao/la: 

5

“ Nikad bolje ”

Koza mi je u 20tima poludila. Iskocile su akne, masnoca nac licu, hrpa nepravilnosti, palo mi je jako samopuzdanje. Dok nisam dobila preporuku od dermatologa s tim da sam prije dermatologa probala koje kakve metode i kreme u sprjecavanju. Od tada kako se drzim da nema slatkoga uz gel i kremu moje lice je nikad bolje, vratilo mi se samopuzdanje jer naocigled moje lice ima prirodan lijepi sjaj, nema bočnih akni, oziljaka toliko i ostalih nepravilnosti. Presretna sam, hvala Vam. :)

Napisao/la: 

5

“ Izvrstan proizvod ”

Oduvijek mi je bio problem pronaći odgovarajuću kremu za lice koja neće nakon koji sat izgubiti svoje matirajuće djelovanje, čak i pod make-upom. Otkako koriatim Effaclar DUO (+), koža je vrlo mekana na dodir, nestale su crvene mrlje, a masni sjaj je pao u zaborav! I to već nakon prvog korištenja.

Napisao/la: 

5

“ Effaclar Duo ”

Otkad sam počela koristiti Effaclar DUO kremu, postala je dio moje dnevne rutine! Glatka, mekana koža, nepravilnosti nestaju a pomak ka boljem je vidljiv kroz vrlo malo vremena korištenja! Uz ostale proizvode Effaclar kolekcije moja koža napokon diše i napokon su nepravilnosti nestale. Svakome preporučujem tko god ima problema s masnom kožom te nepravilnostima, spas !

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci