All comments on :
Effaclar DUO (+)

Korektivna njega koja smanjuje nepravilnosti i odčepljuje pore

3337872414084
Pogledajte detalje proizvoda
Effaclar DUO (+) packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

65 recenzije

5.065

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Najbolja krema za akne ”

Otkako mi je dermatologinja preporučila ovu kremu moje lice se preporodilo. Prštići su polako nestali, a novi i ako se pojave ova krema ih brzo ukloni. Jako je nježna i lagana na koži. Koristim ju pola godine uz kombinaciju sa Effaclar gelom za čišćenje lica.

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Effaclar DUO (+) ”

Isprobala sam ovu kremu vise puta u nadi da ce djelovati jer sam procitala dosta pozitivnih recenzija. Prosle godine sam je koristila nekih tjedan dana i moj tadašnji dojam je bio da pogorsava stanje, no prije dva mjeseca sam je ponovno isprobala i u početku je lice izgledalo crvenije i bilo je vise sitnih pristica, ali sam nastavila koristiti proizvod kako bi vidjela da li ce ih izvuci sve vani... I to je i napravila. Sad mi je lice u boljem stanju... nije skroz očišćeno od pristica, ali se vidi velika razlika. Nakon 8 godina borbe, pronasla sam nesto što je najvise djelovalo na mom licu. Ono je mekse, pročišćeno i crvenilo je ublazeno.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Dugogodišnji saveznik ”

Koristim ovu kremu već cca 8 godina. Mislim da nije potrebno ništa dodati ;)

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Effaclar duo(+) za pet !!! ”

Prezadovoljna, prve promjene sam uočila već nakon 24 sata, crvenilo lica je kao rukom odneseno !!!

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ Odličan spot tretment! ”

Fenomenalna kremica za targetiranje pojedinih prištića. Efikasno ih isušuje, a vrlo često ni ne uspiju izbiti ukoliko ih tretiram DUOm dovoljno rano. Nerijetko ga koristim i na većim područjima poput obraza, ako se pojavilo nekakvo crvenilo ili svrbež. Jako sam zadovoljna, moje tople preporuke za ovu kremicu.

Napisao/la: 

5

“ Najbolja krema koja postoji ”

Nakon dugo borbe s prištićima, isprobala sam ovu kremu i preporodila se. Već nakon nekoliko nanošenja, moje lice je izgledalo puno bolje, crvenilo se smanjilo, a novi prištići se nisu pojavili. Iznenadilo me i to što su nakon mjesec dana nestale i flekice od prijašnjih prištića koje sam imala jako dugo. Moram napomenuti kako krema ne isušuje kožu (što je bio moj najveći strah). Vrlo je lagane teksture i ugodna na licu. Jednom riječju, SAVRŠENA.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci