All comments on :
Effaclar DUO (+)

Korektivna njega koja smanjuje nepravilnosti i odčepljuje pore

3337872414084
Pogledajte detalje proizvoda
Effaclar DUO (+) packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

65 recenzije

5.065

Napisao/la: 

5

“ Effaclar DUO (+) ”

Koristim Effaclar Duo i gel za čiščenje lica, i puder već mjesec dana. Prezadovoljna sam, ispravlja nepravilnosti na mojoj koži, umiruje akne, i ne izbijaju mi nove. Prije toga imala sam bolne akne na licu, i palo mi je samopuzdanje. Zahvaljujući Effaclaru moje lice izgleda mnogo bolje. Preporučujem svima tko ima kao ja problema s licem.

Napisao/la: 

5

“ Savršena njega, zaštita i tekstura u jednom ”

Fenomenalna krema koju jedino koristim ujutro. Imam jako lučenje sebuma, masno lice, pogotovo u večernjim satima, proširene pore i koža mi je sklona aknama i crvenilu, pogotovo u one dane. Od početka korištenja već nakon par dana koža mi je puno ljepša, zaglađenija, umirujuća i lijepa, ne masti se a krema je odlična kao podloga za make up. Znam da je ovo sama jedina i omiljena moja krema za lice, kao i takav gel za umivanje. Odmah pri nanošenju se upija, ne ostavlja masne tragove samo meku, zaglađenu i čistu svježu kožu koja je spremna za novi dan.

Napisao/la: 

5

“ Spas za moje lice ”

Za ovaj proizvod dobila sam preporuku dermatologa. Nakon samo 24 sata korištenja počele su se promjene događati na mom licu. S tim da sam uzela i micelarnu vodu za čišćenje masne i osjetljive kože i EFFACLAR DUO(+) UNIFIANT toniranu kremu. U svakom slučaju effaclar duo nanosim prije tonirane kreme. Brzo se upija u kožu, lice je puno mekše i u samo mjesec dana korištenja moje lice se znatno popravilo. Nepravilnosti se manje vide, akne su se smanjile, a u kombinaciji sa toniranom kremom definitivno izbacujem korištenje bilo kakvih pudera. Omjer cijene i kvalitete je odličan jer ovaj proizvod je jako jako kvalitetan i može vam pomoći u reduciranju akni i nepravilnosti na vašem licu.

Napisao/la: 

5

“ Effaclar DUO + ”

Nakon isprobanog testera mogu reći da su mi se ožiljci počeli smanjivati i prištići se nisu više toliko pojavljivali kao prije. Krema se brzo upija u kožu i ne masti ju dodatno. Preporucila bih svima koji imaju problem s prištićima i ožiljcima od istih :)

Napisao/la: 

5

“ Effaclar DUO (+) ”

Krema se brzo upija u kožu i ne mast i ju. Učinkovito se bori protiv prištića tako što smanjuje njegovu uplatu. Nakon dužeg korištenja ten je ujednačeniji i sa manje izraženim porama.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci