Effaclar DUO (+)

Njega za aknama sklonu kožu koja djeluje protiv nepravilnosti, njihovih tragova i ponovne pojave.

3337872414084
Pogledajte detalje proizvoda
Effaclar DUO (+) packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

63 recenzije

5.063

Napisao/la: 

5

“ Spas za moje lice ”

Za ovaj proizvod dobila sam preporuku dermatologa. Nakon samo 24 sata korištenja počele su se promjene događati na mom licu. S tim da sam uzela i micelarnu vodu za čišćenje masne i osjetljive kože i EFFACLAR DUO(+) UNIFIANT toniranu kremu. U svakom slučaju effaclar duo nanosim prije tonirane kreme. Brzo se upija u kožu, lice je puno mekše i u samo mjesec dana korištenja moje lice se znatno popravilo. Nepravilnosti se manje vide, akne su se smanjile, a u kombinaciji sa toniranom kremom definitivno izbacujem korištenje bilo kakvih pudera. Omjer cijene i kvalitete je odličan jer ovaj proizvod je jako jako kvalitetan i može vam pomoći u reduciranju akni i nepravilnosti na vašem licu.

Napisao/la: 

5

“ Effaclar DUO + ”

Nakon isprobanog testera mogu reći da su mi se ožiljci počeli smanjivati i prištići se nisu više toliko pojavljivali kao prije. Krema se brzo upija u kožu i ne masti ju dodatno. Preporucila bih svima koji imaju problem s prištićima i ožiljcima od istih :)

Napisao/la: 

5

“ Effaclar DUO (+) ”

Krema se brzo upija u kožu i ne mast i ju. Učinkovito se bori protiv prištića tako što smanjuje njegovu uplatu. Nakon dužeg korištenja ten je ujednačeniji i sa manje izraženim porama.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci