Effaclar Duo(+) Unifiant

Ujednačavajuća njega protiv nepravilnosti

Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-effaclar-duo-+-unifiant-ujednacujuca-korektivna-njega-odcepljivanje-pora-smanjuje-nepravilnosti-smanjenje-crvenih-i-smedih-mrlja-osjetljiva-koza-light

10 recenzije

5.010

Napisao/la: 

5

“ Super ”

Effaclar Duo(+) Unifiant sam pocela koristiti prije dva tjedna i jako sam zadovolja ovim proizvidom.Kolicina mojih pristica je smanjena..koza mi nekako blisata a onaj masni sjaj je reduciran.U kombinaciji sa Serozinkom objavila sam rat pristicima.

Napisao/la: 

5

“ Effaclar Duo (+) Unifiant ”

Ovu toniranu kremu sam otkrila zahvaljujući Tester boxu i moram priznati da mi se odmah svidjela. Iako ima blago prekrivanje sam ten čini lijepšim te je pogodna za svakodnevno korištenje kada ne želimo lice opterečivati dodatnom šminkom. Kada sam nosila Unifiant kremu dobila sam dosta komentara kako imam lijepi ten, a ljudi su mislili da nemam apsolutno ništa na licu. Možda ne bi bilo loše da ima malo jače prekrivanje u slučaju pojave neke akne.

Napisao/la: 

5

“ Holy grail proizvod! ”

Godinama sam koristila i obožavala LRP Effaclar duo + kremicu, a ova nazovimo je nadogradnjom me oduševila! Dovoljno je za reći kako otkad je imam, iz upotrebe sam izbacila pudere za dnevni look. Dakle, ova kremica pruža zavodoljavajuće srednje prekrivanje koje uz korektor raste do potpunog. Lijepo sjeda na lice (kao i duo +) i lako se razmazuje. Nakon korištenja na licu ostavlja zdravi sjaj, a ukoliko se lice potom matira, učinak traje iznenađujuće dugo. S obzirom da sam svijetlog tena, bojala sam se da će mi Light nijansa biti pretamna, ali boja se tako lijepo stapa da ne mogu biti sretnija. Također, na licu mi nije napravila nikakav nered, već suprotno, drži ga pod kontrolom. Jedino još nisam primjetila da mi je očistio pore, ali to mu ne uzimam za zlo. Miris je tipičan za duo + kremicu koji obožavam. Svakako bih ovu kremicu preporučila svim tinejđerima da ne stavljaju teške pudere na lice u nadi prekrivanja nepravilnosti, već Unifiant, jer je iznimno lagan, a ujedno i pomaže u tretiranju nepravilnosti. Čak i ako lice nema nepravilnosti, Unifiant je odlična preventiva što ovu kremu čini idealnu za sve tipove kože.

Napisao/la: 

5

“ Super! ”

Duo koristimo sin i ja. Odlican ucinak na kozu kako je propisano od strane dermatologa. Ja koristim i toner koji je odlicna podloga za jutarnju sminku. Hvala!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci