All comments on :
HYALU B5 SERUM

3337875583626
Pogledajte detalje proizvoda
HYALU B5 SERUM packshot from Hyalu B5, by La Roche-Posay

41 recenzije

5.041

Napisao/la: 

Godine starosti: 50-59 godine

5

“ Recenzija ”

Kad sam vidjela najavu ovog proizvoda na fb stranici, rekla sam sama sebi: "Ovo moram probati!" Naime, lani sam navršila 50 godina i, iako nemam prevelik broj bora, želim što duže zadržati elastičnost, vlažnost i sjaj svog lica i vrata. Sama struktura gela me oduševila - lagano maziv, podatan pod prstima... nježan miris... a koža sjaji da mi je ujutro žao staviti make-up :). Prošlo je mjesec dana otkako ga koristim i nije da sam zadovoljna, nego sam prezadovoljna. To je jedno od najboljih ulaganja u kozmetičke preparate. Koža lica je nježnija, zategnutija, sjajnija... zdravija. <3

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Savršenstvo u malom ”

Rijetko kad mi neki proizvod sjedne "na prvu". Prozračan, lagan sa blagim mirisom, ostavlja kožu baršunastom i svilenkastom na dodir. Jednostavno i lako korištenje. Definitivno preporučam svima.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Savršenstvo u malom ”

Kratko i jasno jedan od rijetkih proizvoda koji me dobio na prvu. Prozračan, lagan sa blagim mirisom koji čini kožu baršunastom i nježnom te ujedno hidratizira i njeguje. Moja preporuka svima.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Hyalu B5 serum ”

Izuzetan proizvod divne tesksture i mirisa. Savršeno se upija te ne ostavlja težinu na koži. Već nakon par dana korištenja koža je sviježa, bez iritacija i nahranjena. Još jednom sam se uvjerila da se isplati kupovati vaše proizvode jer su kvalitetni i nikad ne razočaraju.

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Izvrstan serum ”

Serum mi se svidio na prvi dodir. Ima finu teksturu, dovoljno gust za jednostavnu upotrebu a dovoljno rijedak da se usput malo i promasira lice. Nakon nanošenja ovog seruma, moj tekući puder izgleda neprepoznatljivo bolje na licu. Koža je mekša, nježnija i podatnija. A čak i fino miriše.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Hyalu B5 Serum ”

Proizvod je odlican, koristim svaki dan i koza je jako meka i njezna, ostavlja svjež izgled, sve preporuke.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci