All comments on :
PURE VITAMIN C10 SERUM

Vraća potpuni sjaj i blistavost kože.

Pogledajte detalje proizvoda
PURE VITAMIN C10 SERUM packshot from Redermic, by La Roche-Posay

130 recenzije

5.0130

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Čudo u bočici ”

Serum se pokazao izvrsnim vec nakon prvog nanošenja. Koža lica je toliko mekana od njega da nisam isprve mogla vjerovati. Inače imam dehidriranu kožu sklonu crvenilu ali otkada koristim ovaj serum nemam vise taj problem. Serum također sjeda odlično ispod pudera što mi je jako bitno jer puder koristim svaki dan.

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ 'ON' je moj izbor :) ”

C vitamin je neizostavan u njezi kože. Vraća joj sjaj i punoću , uz njega brže zacjeljuju ranice i blijede ožiljci stoga vam svima toplo preporučam ovaj serum. Godinama koristim serume s C vitaminom, a PURE VITAMIN C10 SERUM me osvojio blagim mirisom, teksturom i praktičnom bočicom. Djevojke i dame koristite ga pod obavezno, a dajte koju kapljicu seruma i svojim muškarcima :-)

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Napokon zadovoljna! ”

Nakon 2 tjedna korištenja Pure vitamin c10 seruma jako sam zadovoljna! Koža je blistavija , zategnutija. Tanke linije i bore nisu vise toliko vidljive. Koža mi je dobila “zdraviju” boju i ten je ujednačen . Sretna sam jer je ovo prvi proizvod koji ima anti ageing učinak, a ja s osjetljivom kožom ga mogu koristiti!

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Wellnes na dlanu ”

Koža nakon samo par kapi ovog seruma iznimno lagane teksture postaje baršunasto nježna uz predivan miris. Moja preosjetljiva koža sklona zatezanjima i perutanjima u kombinaciji sa proširenim porama i prištićima nakon samo tjedan dana je dobila zdraviju nijansu, prestalo je perutanje a dvije uporne bore u kutu oka su postale jedva vidljive. Stavljam tek kap-dvije prije stavljanja krema, i uz tu malu količinu već su primjetni pozitivni rezultati na mojoj problematičnoj koži, tako da ću ovaj proizvod sigurno uvrstiti u svoju svakodnevnu rutinu njege. I moram još jednom istaknuti zaista božanstven miris koji još dugo nakon nanošenja ostaje na koži.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Savršenstvo u bočici! ”

Obožavam ovaj proizvod iz nekoliko razloga! Nakon samo tjedan dana korištenja, vidno primjećujem da su se one "prve bore" povukle te da mi je koža svježija i zdravija! Nema više onog "sivila!" Doslovno su mi potrebne 3-4 kapljice da nanese na cijelo lice tako da zaista vrijedi dati svaku kunu za ovo savršenstvo!

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ Odličan serum ”

Ovaj serum sam uzela za mamu i u kratkom roku su već vidljivi rezultati, koža joj je blistavija, nahranjena i sitne bore oko očiju i usana su potpuno nestale. Koža joj ponovno izgleda zdravo i odmorno cijeli dan čak i dok je izložena stresu i vanjskim faktorima. Ona je prezadovoljna proizvodom i preporuča ga svima koji vode takav životni stil da im treba zdrava i nahranjena koža uz malo truda i svega par kapljica ovog super seruma.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci