All comments on :
PURE VITAMIN C10 SERUM

Vraća potpuni sjaj i blistavost kože.

Pogledajte detalje proizvoda
PURE VITAMIN C10 SERUM packshot from Redermic, by La Roche-Posay

130 recenzije

5.0130

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Spas za lice ”

Pure vitamin C10 serum pravo je otkriće za moju kožu. Isprobala sam tester od 10ml i već nakon pet dana korištenja lice je živnulo i dobilo sjaj. Tanke linije na koži koje se polagano pretvaraju u bore čine se zategnutijima, kao da djeluje efekt liftinga. Koža blista i ne djeluje umorno. Odličan proizvod!

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Oduševljena! ”

Kako imam osjetljivu, kombiniranu kožu sklonu crvenilu, teško mi je pronaći formulu vitamina C koja ne uzrokuje iritaciju kože. Do sad sam isprobala puno proizvoda različitih oblika, jačina i formulacija. Važno je reći da ovaj proizvod ima odličnu formulacija koja uz c vitamin sadrži salicilnu kiselinu koja je izvrsna za blagi piling i poboljšava teksturu kože, iako je nema puno. Sadrži i peptide, hijaluronsku kiselinu i glicerin. Također, pipeta kojom se proizvod vadi ne samo da je jednostavna za upotrebu, već je i higijenska. Ono što sam prvo primijetila kod korištenja i što mi se svidjelo je da se lagana, blago ljepljiva formula lijepo topi u koži ostavljajući lice glatkim i čini savršenu podlogu za šminku. Imam blijedu kožu i neujednačen ten i ovaj serum je u samo tjedan dana primjetno poboljšao teksturu moje kože i lica. Crvenilo oko mog nosa i obraza se smanjilo. Svakako ću ga nastaviti koristiti!

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Serum protiv bora ”

Zahvaljujem na testeru. Nisam još probala ovako nešto dobro. Koža je nježna na dodir,ugodna. Nadam se da će otići i ove male borice. Nastavit ću ga koristiti. Pozz

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ La Roche - Posay, najbolji u svemu 😍 ”

Probala sam Vaš Pure Vitamin C10 serum i prezadovoljna sam. Lice mi je nakon svakog korištenja osvježeno, sjaji se i osjećam se zbilja preporođeno. Kako ga ne koristim dugo, ne mogu još ništa reći za učinak protiv bora, ali sam sigurna da će i ovaj put La Roche - Posay opravdati moja očekivanja, kao i svaki put do sad.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci