All comments on :
TOLERIANE TEINT Mineral

Kompaktni korektivni puder

3337872412042
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-toleriane-teint-mineral-kompaktni-korektivni-puder-puder-u-kamenu-mineralni-puder

4 recenzije

5.04

Napisao/la: 

5

“ Ono kad ljubav na 1. koristenje preraste u ovisnost:) ”

Ovaj puder kupila sam sasvim slucajno prije cca 4 godine, eto..iz ciste zelje da probam nesto novo.Kako i inace kada je u pitanju lice najvise vjerujem ljekarnickim proizvodima, izbor je pao na LRP. Od tada se ne odvajam od njega, toliko je dobar da sam ga spremna kupiti i dok mi stari jos nije potrosen i raditi zalihe:) Inace nisam ljubiteljica teske sminke, ali imam periode u kojima mi lice jednostavno zahtjeva malo bolju kamuflazu.. super je bas u tome sto ne ostavlja osjecaj tezine na licu i ne stvara efekt maske , a tako dobro prekriva nedostatke, a da uz to ne zacepljuje pore i ne radi nikakve nerede po licu! Moja koza je mjesovita, samim time i dosta zahtjevna, ali zato uz Toleriane teint Mineral izgleda odlicno i u svojim najgorim danima. Za mene je ovo definitivno otkrice i jedan od onih proizvoda koje bih odmah kupila u zalihama do kraja zivota da mogu. Effaclar duo + i ovaj puder = savrsenstvo

Napisao/la: 

5

Odličan

Napisao/la: 

5

Puder je lijepe, lagane teksture koja odlično matira kožu i daje joj prirodan izgled. Prekriva crvenilo i sitne nepravilnosti. Smanjuje vidljivost otovrenih pora, ali ih zato ne zatvara kao većina pudera. Lice se ne sjaji i postojan je gotovo cijeli dan. Ovaj se proizvod zaista isplati imati :)

Napisao/la: 

5

“ Jednostavan i prirodan ”

Puder je toliko lagan da ponekad zaboravim da ga imam. Savršeno prekriva crvenilo, a i manje nepravilnosti. Lice izgleda prirodno i zdravo..:)

    LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

    Ostali članci