CICAPLAST Baume B5

BALZAM KOJI UMIRUJE I OBNAVLJA KOŽU

3337872412998
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-cicaplast-baume-b5-krema-za-tijelo-protiv-svrbeza-njezna-smirujuca-umirujuca-balzam

29 recenzije

5.029

Napisao/la: 

Godine starosti: 50-59 godine

5

“ Odlčan balzam! Oduševljena sam njime! ”

Zahvaljujem La Roche Posay na uzorku koji su mi poslali! Koža mi je bila jako oštećena ali već nakon prvog nanošenja balzama osjetila sam olakšanje... osjećaj pečenja i zatezanja koji sam do tad imala se smirio a koža je brzo upila balzam. Koristila sam je dva puta dnevno kako je i navedeno u uputama i nakon sedam dana korištenja balzama koža je i vidljivo regenerirana. Nastavit ću sa korištenjem balzama kako na svojoj koži tako i na koži moje djece koja imaju probleme s neurodermitisom. Mislim da bi ovaj balzam bio idealan za korištenje nakon kortikosteroidnih krema koje nažalost povremeno moraju koristiti. Preporučit ću je i prijateljima koji imaju probleme s kožom.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Odlična :) ”

Odlična krema za bebe :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Kremica za svih ”

Kod ove kremice me najviše oduševljava što se može koristiti na svim dijelovima tijela cijele obitelji. Bebaču od 11. mjeseci, uspjeli smo nakon mjesec dana crvenila na guzi, dovesti stanje u normalu nakon samo 3 dana intenzivnog korištenja. Lagana tekstura je veliki plus!

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Spas!! ”

Već godinama koristim cijelu Effaclar liniju i oduševljena sam njome. Međutim, ova krema je jedina koja mi pomaže u izrazito hladnim danima i kada mi se koža počne perutati. IDEALAN je suborac tretmanima za uklanjanje ožiljaka, jer kada ga nanesem lice se momantalno umiri i crvenilo se smanji. Hvala Vam na ovako kvalitetnim proizvodima i samo ostanite takvi! :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Cicaplast i lipikar syndet a5+ ”

Atopijski dermatistis slike sam vam slala mucila se i dobila testere lipikar sindeyt ap+ za umivanje za lice i cicaplast gel b5 za umirenje spasio mi kozu a slike sam vam slala. I bb kremica.koju koristim a prije nje stavim gel cicaplast b5 da mi umiri i termalna voda koju spricam stalno cim me pocne zatezat ili crvenit se jer sam alergicna na sve zivo .spasilo me ovo.prije 10 dana sam bila sva isipana crvena puna lisajeva i osipa sad mi govore da mi je lice predivno.hvala vam od srca ❤

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Otkriće stoljeća! ”

Ne samo da sam oduševljena nego ću svima preporučiti ovu kremu! Moje lice se preporodilo! Nema više prištića, nema više crvenila oko nosa, nema tamnih mrlja od prištića. Tako se lako razmazuje, brzo upija i savršena je podloga za šminku! Inače koristim La Roche- Posay proizvode, ali ovo je vrh vrhova! :)

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci