All comments on :
CICAPLAST Baume B5

BALZAM KOJI UMIRUJE I OBNAVLJA KOŽU

3337872412998
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-cicaplast-baume-b5-krema-za-tijelo-protiv-svrbeza-njezna-smirujuca-umirujuca-balzam

32 recenzije

5.032

Napisao/la: 

5

“ Spas ”

Ova krema nas je spasila od silnih sredstava za dezinfekciju kojima uništavamo ruke u ovom covid dobu. Uvijek je u torbi i ruke su doslovno spašene!

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Od bebinog prvog dana ”

Koristim ovu kremu od bebinog prvog dana jer je jedina krema za koju se ne moram brinuti da završi bebici na rukicama (pa ustima) i jer je ovo jedina krena koja daje 100% rezultate unutar 30 minuta od nanošenja. S ovom kremom tretiram osip i crvenilo na koži lica djeteta i lice je besprijekorno.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Preporuka! ”

Kupila sam ga nakon sto sam ga isprobala kod prijateljice koja s njom maze lice maloj bebi(od mj dana) . Inače imam 30.godina i probleme s kožom pogotovo u ljetnim mjesecima kada je moja koza uništena morem i suncem te mi zbog znoja i suhoće izbija alergija u području izmedju nadlaktice i podlaktice u obliku užasnog svebeza i crvenila. Ovog ljeta se nakon kupanja otusiram, pospricam termalnom vodom i namažem ovom kremom i problem je riješen. Dosada sam koristila belosalic mast propisanu od doktorice ali ista reagira na sunce i ostavlja ogromne fleke na kozi. Svaka preporuka za ovu kremu!

Napisao/la: 

Godine starosti: 50-59 godine

5

“ Odlčan balzam! Oduševljena sam njime! ”

Zahvaljujem La Roche Posay na uzorku koji su mi poslali! Koža mi je bila jako oštećena ali već nakon prvog nanošenja balzama osjetila sam olakšanje... osjećaj pečenja i zatezanja koji sam do tad imala se smirio a koža je brzo upila balzam. Koristila sam je dva puta dnevno kako je i navedeno u uputama i nakon sedam dana korištenja balzama koža je i vidljivo regenerirana. Nastavit ću sa korištenjem balzama kako na svojoj koži tako i na koži moje djece koja imaju probleme s neurodermitisom. Mislim da bi ovaj balzam bio idealan za korištenje nakon kortikosteroidnih krema koje nažalost povremeno moraju koristiti. Preporučit ću je i prijateljima koji imaju probleme s kožom.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Odlična :) ”

Odlična krema za bebe :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Kremica za svih ”

Kod ove kremice me najviše oduševljava što se može koristiti na svim dijelovima tijela cijele obitelji. Bebaču od 11. mjeseci, uspjeli smo nakon mjesec dana crvenila na guzi, dovesti stanje u normalu nakon samo 3 dana intenzivnog korištenja. Lagana tekstura je veliki plus!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci