CICAPLAST Baume B5

BALZAM KOJI UMIRUJE I OBNAVLJA KOŽU

3337872412998
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-cicaplast-baume-b5-krema-za-tijelo-protiv-svrbeza-njezna-smirujuca-umirujuca-balzam

30 recenzije

5.030

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ Otkriće stoljeća! ”

Ne samo da sam oduševljena nego ću svima preporučiti ovu kremu! Moje lice se preporodilo! Nema više prištića, nema više crvenila oko nosa, nema tamnih mrlja od prištića. Tako se lako razmazuje, brzo upija i savršena je podloga za šminku! Inače koristim La Roche- Posay proizvode, ali ovo je vrh vrhova! :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Savrseno ”

Jednostavno savrseno.Svako crvenilo, ranica, namazemo i kao rukom odneseno.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Čarobna kremica ”

Od svih LRP proizvoda koje koristimo, cicaplast nam je najbolja! Već godinama je u našoj ladici kod kuće te u torbi u kad smo u pokretu. Koristi ju cijela moja obitelj, beba kod pelenskog osipa, sin koji ima atopijski dermatitis, ali i mama i tata u svakodnevnim situacijama kad se opečemo, ogrebemo ili nas ubode komarac. Najvažnija mi je za sina jer se svakodnevno borimo sa svrbežom kože, a cicaplast odlično pomaže i kada se pojavi upala na koži te nam tako pomaže odgoditi uporabu kortikosteroida. Ali i kada sina zaboli trbuh ili dobije temperaturu traži da ga mažem čarobnom kremom koja sve liječi ☺

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ Čudo! ”

Ovo je čudo od kreme. Inače koristim La Roche Posay kozmetiku i općenito jako sam zadovoljna svim preparatima koje sam dosad koristila. Ali Cicaplast Baume b5 je sve! Sve! Koža mi je prekrasna poslije njega, tako lijepo njeguje, hrani moju inače dehidriranu kožu. On je moj must have. Moram ga imati u svakom trenu pri ruci. Zaista krema koja je opravdana svake kune, krema koja radi svoj posao i radi to odlično. Njeguje, hrani, vraca onu zdravu, jaku kožu. Ja sam prezadovoljna s njom i zapravo nemam riječi kojom bi ga opisala. Uvijek se zapitam kad kupujem nešto novo od kozmetike je li to samo dobar marketinški trik, ali Cicaplast je dobio moje puno povjerenje još od prvog puta kad sam ga nanijela na svoje lice prije par godina i apsolutno svakom sam ga preporučila. Krema je namjenjena suhoj, dehidriranoj, oslabljenoj, ranjenoj, stanjenoj koži. Moja ķoža spada u tu kategoriju, izuzevši masno i sjajno čelo. Nanosim je navečer nakon čišćenja i ujutro kad se probudim mogu slobodno reći, bez pretjerivanja, da su mi obrazi kao bebina guza. Ja sam apsolutno oduševljena s Cicaplastom!

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Zbogom ožiljcima ”

Po ramenima sam imala upečatljive ožiljke od sunca i prištića te zbog toga nisam nosila majice tankih rukava. Ova krema me spasila, nakon mjesec dana korištenja moja ramena su vidljivo očišćena ožiljci su nestali a smeđe mrlje izbljedile i sada mogu pokazivati svoju ramena bez straha.

Napisao/la: 

5

“ SOS krema ”

Nazvala bih ju SOS krema jer kad god zagusti ona je tu! Od opeklina, rana od padova, različitih reakcija, cicaplast riješava sve probleme! Svakako jedna od univerzalnih krema koja se može koristiti u mnogobrojnim situacijama!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci