All comments on :
CICAPLAST Baume B5

BALZAM KOJI UMIRUJE I OBNAVLJA KOŽU

3337872412998
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-cicaplast-baume-b5-krema-za-tijelo-protiv-svrbeza-njezna-smirujuca-umirujuca-balzam

31 recenzije

5.031

Napisao/la: 

5

“ SOS krema ”

Nazvala bih ju SOS krema jer kad god zagusti ona je tu! Od opeklina, rana od padova, različitih reakcija, cicaplast riješava sve probleme! Svakako jedna od univerzalnih krema koja se može koristiti u mnogobrojnim situacijama!

Napisao/la: 

5

“ čista petica ”

Kupila sam ju djetetu da obnovi kožu nakon varičela i od tada ju redovno koristimo za njegu. Čak i ja (ne podnosim kreme guste teksture na licu) ju namažem te se krasno upije i ne ostavlja masan trag - a koža "diše".

Napisao/la: 

5

“ Najbolja ”

Ovo je najbolja krema za sve probleme sa kožom koju smo ikad probali. Odlična je za nježnu dječju kožu te odmah rješava sve iritacije i suhu kožu a također je odlična i za odrasle. Mislim da nema problema koji ova kremica ne može riješiti ili makar ublažiti.

Napisao/la: 

5

“ SOS krema ”

Ova kremica je univerzalna krema koja bi svakome posluzila u raznim situacijama. Ja je koristim cak i za lice kada mi se koza peruta ili je iz bilo kojeg razloga crvena i iziritirana. Isto tako koristim je za manja ostecenja i krastice kako na licu tako i na tijelu i prezadovoljna sam . Zimi je cesto koristim i kao nocnu kremu i savrseno odgovara mom mjesovitom tipu koze .

Napisao/la: 

5

“ Cicaplast Baume B5 ”

Ova krema je kod nas u upotrebi nekih godinu dana. Beba je na pazuhu imala crvenilo koje smo uspjeli riješiti pomoću nje. Sada ju koristimo za ekceme koji se povremeno javljaju i puno pomogne u smirivanju crvenila i otklanjaju svrbeža.

Napisao/la: 

5

“ Super ”

Za moju kozu savršeno

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci