CICAPLAST Baume B5

BALZAM KOJI UMIRUJE I OBNAVLJA KOŽU

3337872412998
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-cicaplast-baume-b5-krema-za-tijelo-protiv-svrbeza-njezna-smirujuca-umirujuca-balzam

29 recenzije

5.029

Napisao/la: 

5

“ Najbolja ”

Ovo je najbolja krema za sve probleme sa kožom koju smo ikad probali. Odlična je za nježnu dječju kožu te odmah rješava sve iritacije i suhu kožu a također je odlična i za odrasle. Mislim da nema problema koji ova kremica ne može riješiti ili makar ublažiti.

Napisao/la: 

5

“ SOS krema ”

Ova kremica je univerzalna krema koja bi svakome posluzila u raznim situacijama. Ja je koristim cak i za lice kada mi se koza peruta ili je iz bilo kojeg razloga crvena i iziritirana. Isto tako koristim je za manja ostecenja i krastice kako na licu tako i na tijelu i prezadovoljna sam . Zimi je cesto koristim i kao nocnu kremu i savrseno odgovara mom mjesovitom tipu koze .

Napisao/la: 

5

“ Cicaplast Baume B5 ”

Ova krema je kod nas u upotrebi nekih godinu dana. Beba je na pazuhu imala crvenilo koje smo uspjeli riješiti pomoću nje. Sada ju koristimo za ekceme koji se povremeno javljaju i puno pomogne u smirivanju crvenila i otklanjaju svrbeža.

Napisao/la: 

5

“ Super ”

Za moju kozu savršeno

Napisao/la: 

5

“ zaštita za sve ukućane ”

Kako su mi ruke često u vodi, koža mi je često suha i nadražena, te ju moram često i obilato mazati. Sve kreme koje sam do sada probala bile su učinkovite, ali kratkotrajno. Tek kad sam dobila uzorke Cicaplasta u ljekarni i probala ga oduševila sam se kako teksturom, tako i načinom na koji hrani i obnavlja kožu. Kao da su mi ruke ušle u neku novu dimenziju, a koža se obnovila nevjerojatnom brzinom. Krema opravdava svoju cijenu, a s obzirom da je bez parabena koristi ju i moja unučica kojoj je često potrebna upravo ovakva krema da joj zaštiti nadražena područja.

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Proizvod za velike i male ”

Ovaj proizvod dobila sam na testiranje i odmah me oduševio jer sam uspjela riješiti crvenilo i suhu kožu oko djetetova nosića koji mu stalno curi. Mislim da je jos vise oduševio moju bolju polovicu koji je uspio riješiti problem perutanja kože na brkovima nakon što ih obrije. Mislim da je ovaj proizvod zaslužio postatiti dio našeg obiteljskog kozmetičkog inventara. Nisam napomenula da se brzo upija i ne masti kožu.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci