All comments on :
EFFACLAR H krema

Dopunska umirujuća hidratantna njega

3337872410208
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-effaclar-h-krema-umirujuca-hidratantna-njega-za-tijelo-masna-isusena-koza-vlazi-koza-isusena-tretmanima-nadrazenost-crvenilo-protiv-isusivanja

5 recenzije

5.05

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ Najbolja krema! ”

Najbolja hidratantna krema za moju problematičnu kožu. Ujednači mi ten, a koža nakon prospavane noći izgleda prelijepo. Ostavlja prirodni, nemasni sjaj te ju često koristim i kroz dan. Velike preporuke!

Napisao/la: 

5

“ Effaclar H krema ”

Za ovu kremu imam samo riječi hvale. Dugo sam tražila nešto što će mi hidrirati kožu a samim tim da neću dobiti dodatne probleme kao što su začepljene pore ili akne. Mnogi proizvodi koje sam prije korisitla izazivali su mi začepljene pore i nepravilnosti, s tim da imam masnu i mješovitu kožu. Kada sam kupila ovu kremu bilo mi je žao da za nju nisam saznala prije. Od srca je preporučujem svima koji žele da imaju lijepu i hidridanu kožu, posebno onu koja je isušena raznim tretmanima lica.

Napisao/la: 

5

“ Kvalitetan proizvod ❤ ”

Imam problematičnu kožu lica sklonu nepravilnostima, već nekoliko godina koristim Effaclar Duo + kremu. Tijekom zimskim m jeseci koža mi na nekim dijelovima postane izuzetno suha (kombinacija preparata za masnu kožu i vjetra, nižih temperatura) tako sam se na preporuku detmatologa odlučila za hidrataciju putem Effaclar H kreme koja kožu čini mekanom i vlažnom.

Napisao/la: 

5

“ Odlicna nocna njega ”

Koristim preko noci, divno!

Napisao/la: 

5

“ Isotretinoin Effaclar H = <3 ”

Uzimam Roaccutane (isotretinoin) već mjesec dana (što znači da mi je koža izrazito suha i osjetljiva) i jedino je ovaj proizvod uspio. Odmah se upija, ne ostavlja kožu masnom i ne nadražuje, a što je najbolje koža ostaje hidratizirana tijekom cijelog dana.
Ako ste na isotretinoinu, ovaj proizvod je must-have.

    LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

    Ostali članci