All comments on :
EFFACLAR MAT

Hidratantna njega koja regulira lučenje sebuma.

3337872413025
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lrp-effaclar-mat-hidratantna-njega-krema-za-lice-protiv-sjaja-prosirenih-pora-regulira-lucenje-sebuma-masna-koza-smanjuje-pore-matira-kozu

5 recenzije

5.05

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ Odlična kremica. ”

Kao osoba koja voli prirodni sjaj lica, ova hidratanta kremica me svejedno oduševila kada sam ju koristila. Hidratizira problematičnu kožu bez stvaranja novih problema ili pogoršavanja već postojećih te upija suvišne masnoće. Također mi je odlično služila i kao podloga za LRP Toleraine Teint tekući puder. Preporuke!

Napisao/la: 

5

“ Spas za sjaj! ”

Masni sjaj na koži lica je nešto čemu dugo nisam mogla stati na kraj, međutim uz ovu kremu su svi problemi riješeni! Koža je glatka, matirana, bez sjaja, izvrsna podloga za nanošenje šminke.

Napisao/la: 

5

“ Odlična krema za matiranje kože ”

S obzirom da imam masnu kožu lica uvijek sam u potrazi za proizvodima koji će barem donekle kontrolirati lučenje sebuma i držati ga pod kontrolom. Nakon što sam isprobala i vidjela da savršeno odgovaraju mojoj koži, redovito koristim gel za umivanje, tonik i duo+ kremu iz Effaclar linije. Zato sam odlučila isprobati i ovu kremu za matiranje i moram podjelit svoje oduševljenje sa njom. Krema je vrlo lagane, gelaste teksture i iako je lagana , opet je i dovoljno hidratantna za moju masnu kožu. Definitivno regulira lučenje sebuma, drži mi kožu lica matiranom duže nego ijedna druga matirajuća krema. Lijepo zagladi lice i malo i smanji pore i meni se baš zbog svega toga pokazala kao savršena podloga prije pudera. Tekući puder jako lijepo sjeda na nju, koža je matirana i 4-5 sata bez problema (što je za nas vlasnike masne kože odličan rezultat). Uglavnom odlična krema koju bih preporučila svima sa masnom kožom koji su u potrazi za dobrom matirajućom kremom. Također mi nije izazvala nikakve reakcije na koži.

Napisao/la: 

5

“ Effaclar Mat ”

Prvi puta sam ga kupila zabunom, no kako je bilo prekasno da ga vratim, a imala sam problema s kontrolom sebuma, odlučila sam ga isprobati. I to je definitivno bila odlična odluka! Već nakon tri-četiri primjene pore na T-zoni su mi se vidno suzile, onog neugodnog sjaja više nije bilo, a koža je bila osjetno hidratizirana. Mat je postao dio moje svakodnevne Effaclar rutine.

Napisao/la: 

5

“ Effaclar Matt ”

Ova kremica izvrsna je kao podloga za make-up, puder savrseno 'sjeda' na nju i razmazuje se lijepo. Produljuje trajanje istog i vidno sužava pore.

    LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

    Ostali članci